tiistai 28. lokakuuta 2014

Ohi syyskuun, läpi repaleisen lokakuun

Kohta on marraskuu! En käsitä mihin ihmeeseen tämä syksy on hävinnyt. Aika on rientänyt niin nopeasti, että tuntuu että mitään ei ole ehtinyt tehdä. Marraskuu sen sijaan tuntuu todennäköisesti tuskaisen pitkältä ja pimeältä.

Ihmettelin eilen viiden aikaan, kun oli niin pimeätä. Vaikka viikonloppuna siirrettiin kelloja taaksepäin. Luulisi että viideltä olisi ollut vielä yhtä valoisaa kuin viime viikolla kuudelta. Viime viikolla nimittäin kuudelta alkoi vasta hämärtyä, ja Pete jopa kommentoi Järvenpääntiellä varttia vaille seitsemän aikaan, että hassua ajaa kotiin ilman pitkiä valoja. Eilen oli kuudelta ihan säkkipimeää. Jos ei mulla ja asiakkailla olisi eilen ollut kellot ihan synkassa, olisin voinut vaikka vannoa siirtäneeni kelloa väärään suuntaan. No, täytyy tottua. Nytkin kello on vasta 11 ja melko hämäräähän tuolla on.

Syksy tuntuu monelle olevan vähän sellaista alakuloista aikaa. Itse olen ainakin huomannut vähän kurjan kesän jälkeen, että mielialat on aika alhaalla. On vaikea innostua mistään, moni asia ärsyttää ja tuntuu vaikealta. Asioiden aloittaminen on jotenkin ylivoimaista. Tämä blogikin on jotenkin vähän jäänyt taka-alalle, osittain senkin takia, että toisinaan tuntuu tyhmältä höpistä yksin. Ei sillä, että blogini koskaan mitenkään erityisen aktiivinen olisi ennenkään ollut, mutta kyllähän tämä osoitteen vaihto toi omat ongelmansa. Tiedän kyllä että siellä taustalla on joitakin ihmisiä, ja kiitän teitä siitä että siellä olette, vaikken mikään maailman paras bloggari olekaan. :)

Muutama postaus tuossa on mietintämyssyssä, jotka pitäisi jaksaa kirjoittaa, mutta kummasti sitä iltaisin tekee mieli sukeltaa vaan sohvalle telkkaria tuijottamaan. Ehkä tänä iltana kuitenkin jaksaisin aktivoitua, kävin nimittäin äsken Marialla Day Spa Yadessa hakemassa vähän piristystä. :)


2 kommenttia:

  1. Blogin kanssa mennään aalloissa. Mäkään en jaksa yhtään nyt päivittää vaikka pitäis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se menee. Ja sä pidit niin intensiivisesti blogiasi, että mä ainakin ymmärrän että on täysi luova blokki päällä. Vaikka tuntuukin että on velvollisuus kirjoittaa loppuun, niin anna sille aikaa. :)

      Poista