perjantai 31. lokakuuta 2014

Kauniit ripset

Kävin tällä viikolla piristämässä nuhaista naamaani Day Spa Yadessa. Kävin elämäni toisessa ripsihuollossa. Olemme Marian kanssa puhuneet noin kolmen viikon huoltovälistä, mutta edellinen väli venyikin 4,5 viikkoiseksi meikäläisen ollako vai eikö olla -taudin takia.

Pitkästä huoltovälistä huolimatta oikean silmän ripset olivat vielä ihan kohtuullisessa kunnossa. Vasen silmä taas.. no, sanotaan nyt että arvaatteko kummalla kyljellä nukun? Kuvassa ero näkyy vielä tosi hyvin, kun kaikkein ylikasvaneimmat ripset on irroitettu. Vasen silmä on ihan puli :D

Huollossa siis Maria irroitti kaikkein ylikasvaneimmat ripset. Uskotteko, että silmissä oli vielä tallella niitä ihan ekalla kerralla laitettuja ripsiä. Ihan uskomatonta. Ylikasvaneet otetaan irti, jotta ripsirivistö olisi suurinpiirtein tasainen ilman yksittäisiä pitkiä karvoja. Lisäksi tyvikasvu ei tietenkään ole ripsissäkään erityisen kivan näköinen ja liian pitkä tyvikasvu aiheuttaa sen, että ripsi ei pysy asennossaan, vaan kellahtaa kumoon ja sojottaa minne sattuu.

Tunnin nypertämisen ja maailman parantamisen jälkeen silmät olivat niiiin kauniit. Tällä kertaa silmiin laitettiin 12 mm karvoja, koska nälkä kasvaa syödessä. :)

Ripsien lisäksi nappasin mukaani silmänympärysvoidetta ja kuorintavoidetta, koska sain vähän läksytystä ihon, ja etenkin silmänympärysihon kuivuudesta. Kohta tämäkin asia korjataan, kun suomalainen EkoPharma hoitaa homman kotiin.Jälleen kerran kauhistelen näitä liiankin tarkkoja kuvia. Kun jokainen ihokarva, ihohuokonen, näppylä, ryppy ja vanhan nenäkorun arpi näkyy. Ja mites toi vino nenä? Kyllä tää vanheneminen on rankkaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti