sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Hiljaa hyvä tulee

Tällä viikolla ei ole oikein mitään isompaa tapahtunut täällä kotinurkissa. Kaikki remppaan liittyvät hommat on sellaisia, että Pete on ainoa joka ne voi tehdä. Mutta hänen tekemisensä etenevät vähän hitaammin, kun ei ole koskaan kotona. Se työhuoneen lattia etenikin sitten niin hitaasti, että meillä ei tosiaan ole vieläkään työhuonetta. Ehkä nyt ensi viikon aikana, kun Pete on melkein koko viikon kotona..

Mä olen siivoillut, järjestänyt ja purkanut niitä asioita mitä olen voinut. Siivoamista toki riittää. Eilen siivosin kodinhoitohuoneen ja keittiön. Siinäkin riitti jo hommaa, ja tälle päivälle jäi aika paljon tekemistä. Otan kuitenkin nyt rennosti tässä sohvalla, katselen Siskoni on noitaa samalla kun kudon sukkia ja kirjoittelen blogiin.

Viime viikolla bongasin Facebookin kirppikseltä meille tv-tason. Meillä on ollut aikoinaan käytössä Peten vanha, susiruma ruskea tv-taso, joka ei ole ollut millään lailla käytännöllinen. Nyt löysin Ikean Benno tv-tason sopivaan hintaan ja kävin sen perjantaina hakemassa. Laitoin sen eilen paikoilleen, ja voi vitsi miten kätevästi se kätkee kaikki mahdolliset laitteet, meillä kun niitä riittää. On blue-ray -soitin, Nintendo Wii, Elisa Viihde -boksi, PS 2, Nitendo 64 ja kaikki pelikonsolien lisäosat ja ohjaimet ja pelit. Ne on nyt kaikki säilössä tässä samassa kompleksissa. Ja mikä parasta, johdot saa vedettyä takana olevista rei-istä ja ne on jemmattuna laitteen takana ja alla piilossa. Aivan loistavaa!


Myös leffat on löytäneet paikoilleen. Meidän nykyinen sohva ei vaan mahdu nyt tuohon koloon, johon uusi sohva onneksi tulee mahtumaan, meillä on siis sohva valittuna jo, joskin sen hankkiminen ei nyt vielä ole mahdollista. Kuten kuvasta näkyy, meillä on "vähän" sotkuista. Jouduin tuon minilipaston siirtämän tv-tason tilalta pois, enkä nyt tiedä, mihin se löytää paikkansa. Ei se kyllä tuohon jää, sen voin luvata :)


Meillä on iso cd-hylly, jolle en ole vielä löytänyt paikkaa. Kokeilin sitä nyt tuohon takan viereen, missä se saa ainakin jonkun aikaa olla. Eiköhän sen paikka löydy/varmistu ajan kuluessa, kun kaikki muutkin asiat alkavat pikkuhiljaa löytämään oikeisiin paikkoihin. Jouduin kyllä raivaamaan sille tilaa, sillä nuo kaikki pahvilaatikossa olevat listan pätkät ja laudat nojasivat pitkinä takkaseinään. Pistin pätkiten ja tadaa, taas on vähän siistimpää, ja tilaa ja helpompi poltella niitä takassa, kun ei joka kerta tarvitsee erikseen sahailla. :) Seinällä oli sopivasti ruuvi taulun ripustamista varten, ja koska taulut tekee kodin, niin siksipä tuo Victoria Francesin Cameo löysi ainanakin väliaikaisen paikkansa.


Meillä keittiö toimii edelleen laatikkovarastona, niinkauan kun pääsemme purkaaan tavaroita. Onneksi laatikoiden määrä on jo pikkuhiljaa vähän vähentynyt, ja kun saadaan työhuone valmiiksi, häviää noistakin suurin osa, sillä yli puolissa on kirjoja. :D Kun olin eilen roudannut kaiken ylimääräisen pois huoneesta sinne minne ne kuuluu, sain siirrettyä pöytää lähemmäs ikkunaa ja seuraavaksi huomasinkin ihmetteleväni kuinka hiiskatin iso meidän keittiö on! Millä ihmeellä saadaan sekin täytettyä :D No pyykkitelineellä tietenkin ;)


Tänään ajattelin siivota eteisen ja olohuoneen loppuun, mutta katsotaan nyt jaksanko :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti