maanantai 8. syyskuuta 2014

Ruokailuhuoneen ja rempan tila

Sen jälkeen, kun makuuhuoneemme valmistui, ei rempassa ole tapahtunut mitään sellaista, mikä olisi valmistunut kokonaan. Ellei lasketa eilen pinnoiltaan valmistunutta tuulikaappia sekä ruokailuhuoneen puolen pintoja. Keskeneräisiä juttuja on aina vähän tylsä esitelä, mutta ei auta.

Viime päivinä on tapahtunut seuraavaa:

-tuulikaappi maalattiin uudestaan limenvihreästä petrooliksi. Katto ja lattia on laittamatta, eli lattia-, katto- ja peitelistat siis puuttuvat.
-työhuoneen seinät on tasoitettu ja hiottu, seuraavaksi vuorossa olisi pohja- ja pintamaalaus. Väreiksi tulee petrooli ja aavistuksen vihreään taittava valkoinen.
-Olohuoneen ja ruokailutilan seinä on osittain purettu. Sitä ei vielä uskallettu purkaa kokonaan, koska Pete epäili että se on kantava. Tarkistamme tämän asian kun Pete palaa seuraavan kerran työmatkalta ensi viikolla. Jos se on kantava, siirrämme kannon metrin lähemmäs olohuoneen seinään. Jos ei, puramme vanhan seinän vain loppuun.
-Olohuoneen tapetille varattu seinä on tasoitettu. Lisäksi sen viereiset seinät on tasoitettu puoleen väliin, jotta pääsen maalaamaan tapettiseinän viereiset pinnat. Tapetointipäivä olisi ensi viikolla.
-Eteisen limenvihreät tapetit on osittain poistettu. Maalattavan tapetin alta paljastui jonkunlainen supertapetti, joka ei meinaa lähteä sitten millään. Paitsi tasoituslastalla. Ja silläkin kovan työn takana.

Peten työmatkan aikana minun olisi tarkoitus ainakin
-maalata työhuoneen seinät
-maalata työhuonen ikkunankarmit
-tasoittaa ja hioa olohuoneen seinät ja maalata ja tapetoida ne

Katsotaan mitä ehtii, tässä kun pitää nyt käydä töissäkin, ja viikonloppuna on edessä yhdet häät ja vähän hemmottelua. Siitä lisää hiukan myöhemmin.

Tässä kuitenkin muutamat kuvat ruokailuhuoneen ikkunoista. Tässä taitetun valkoista seinää vasten mustat ikkunat tulee kauniisti esiin. Seinämaali on Tikkurilan värikartan sävy Kalla. Ikkunankarmit on taas maalattu Tikkurilan puolihimmeällä Helmi-kalustemaalilla, jota on ohennettu hiukan vedellä.
Mitäs tykkäätte?
Viimeisessä kuvassa näkyy nyt se osittain purettu seinä ja tämä aivan jäätävä kaaos, joka täällä vallitsee. Työhuoneen pöytä pääsee työhuoneeseen sitten kun ollaan saatu lattia valmiiksi. Eli ehkä joskus kuukauden päästä...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti