maanantai 22. syyskuuta 2014

Remppakuulumisia: eteinen

Viime viikolla en ehtinytkään bloggailla rempan etenemisestä, kun oli kaikenlaista muuta. Se kuitenkin eteni pikkuhiljaa vähän joka päivä. Valmista ei ole vielä missään, sillä tosiaan budjettisyistälattiat ja katot tehdään myöhemmin. Tosin työhuoneen lattia on jo hankittuna, odottamassa asennusta.

Tänään kurkataan kuitenkin eteiseen, jonka pinnat sain viimeisteltyä viime viikolla.

Tasoittelin seinäpinnat epätasaisiksi. Väriksi laitoin saman Tikkurilan sävyn, kuin olohuoneeseen ja ruokailuhuoneeseenkin tulee, eli Kallan. Pitkään ja uskollisesti palvellut ikean kenkäkaappi pääsi viimein paikoilleen ja maalaamani taulu paikalleen sen päälle. Kaapin päälle laitoin tunnelmavaloksi Ikean lasikuutiovalaisimen (en muista nimeä). Lisäksi siihen on eksynyt myöhemmin avainkippo.


Nykyisen, epäsiistin ja ruman vaatesäilytyskaapin tilalle hankimme hieman myöhemmin Ikean peililiukuovellisen vaatekaapin. Eteisestä tulee fyysisesti kolmisen senttiä ahtaampi, mutta peilien luulisi hoitavan tilan tuntua.


Olohuoneen ja keittiön välisen seinän osuudelle mahtui tuo Ikean kapeampi peili loistavasti. Takkaseinäkin on muuten vaihtamassa väriä jossain vaiheessa. Kuvassa oikealla näkyy keittiössä oleva muuttolaatikkokasa ja ovi kodinhoitohuoneeseen. Remppatätsyn selän takana on vessan ovi, ja yksi eteisen seinä, jota ei voinut vielä käsitellä erään olohuoneeseen liittyvän projektin vuoksi.


Ruokailuhuone ajaa edelleen remppakeskuksen virkaa, työhuoneen pöytä on keskellä lattiaa ja kaikki työkalut yms romppeet lojuu joko sen päällä tai ympärillä. Ensi viikolla tähänkin tulee onneksi muutos. Eteisen kello muuten oli täällä kun muutimme. Vieläpä täysin samassa paikassa.


Viimeiseksi saanko esitellä meidän lamput. Tai toisen niistä. Vanhaa mopon lamppua muistuttava valaisin oli juuri sopivan hauska, ja kun katto saadaan valkoiseksi tulee se varmasti vielä kivemmin esille.


Mitäs tykkäätte?

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis pinta tuli seinään ja tuo Ikean kenkäkaappi sopii just loistavasti sitä vasten ^^

    ps.Me varmaan nähdään Ulriikan luona jos ymmärsin oikein, että olet tulossa? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Ja joo, olen tulossa, eli nähdään!

    VastaaPoista