maanantai 15. syyskuuta 2014

Mara Jade

Viime lauantaina viettettiin Tiinan ja Jonnon elokuvateemaisia häitä. Ihmiset olivat panostaneet ihan kympillä. Sulhanen oli Han Solo, bestman Boba Fett, kaasot Greasen Sandy, Cupid, Lara Croft ja itse piru. Mukana oli myös Jokeri, Poison Ivy, Alex de Large, Frida Kahlo, Clark Kent, Stormtrooper, Obi-Wan kenobi (vanha), Indiana Jones, Arwen yms.

Mun hahmo oli siis Mara Jade Skywalker, Luke Skywalkerin vaimo ja entinen Keisarin koura. Vaikka mun hahmoni ei olekaan (ainakaan vielä, aina voi toivoa että pääsen Episode 7:n) leffassa ollut, kuuluu se silti Star Warsiin, eli sopi hahmoksi. Tältä näytti siis alkuperäinen Mara Jade:


Ja tältä minun versioni:


(Lara Croft ampui kuvaajan toiminutta Cupidia Cupidin omalla nuolella. Aikamoista..)
Asua varten ompelin itselleni petroolin värisen mekon/tunikan, kaivoin esiin vanhan viitan, viritin klipsipidennykset päähän ja hankin valosapelin. Tein tunikan hihattomana, jotta mulla on sille mahdollisesti käyttöä joskus uudestaan. Itse kun en välitä hihallisista vaatteista ihan kauheasti. Tunikan kanssa puin "tekonahkaiset" legginsit ja Martensit.

Loppukevennyksenä vielä, kun Mara Jade joutui puolustamaan itseään Lara Croftin hyökkäykseltä. Maraa selvästi huvitti ajatus pelihahmon kanssa taistelemisesta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti