maanantai 1. syyskuuta 2014

Makuuhuone on valmis

Viimeinkin pääsimme muuttamaan oikeaan makuuhuoneeseen. Tämän oli tarkoitus tapahtua eilen, mutta kompressorin epäselvien ohjeiden vuoksi luulimme sen olevan rikki, emmekä saaneet listoitettua huonetta. Tänään Bauhausissa selvisi, että poistoilmaventtiili toimii väärin päin. Turha reissu tuli siis tehtyä.

Oli miten oli, tänään saatiin homma siinä mielessä valmiiksi, että laittamatta jäi pariin kohtaan kattolistat, koska olimme nuukuuksissamme ostanut sitä liian vähän. Sitä haetaan tässä joku päivä lisää, mutta onneksi se ei haitannut muuttoa. Pääsin laittamaan kaikki huoneeseen tulevat huonekalut paikoilleen ja purettua loput makuuhuoneen tavarat. Muita juttuja, joita kuvista voi bongata on ylhäältä kääntämällä lyhennetyt ryppyiset verhot. Ne siliää ja lyhenee ensi viikolla kun pääsen ompelukoneen ääreen. Lisäksi yhdessä nurkassa on vähän kulman yli mennyttä tapettia, joka oli mukavasti jämähtänyt seinään. Poistelen sen tässä joku päivä, nyt ei ehkä enää tänään jaksa.

Sillä välin kun Petet listoitti makuuhuonetta, minä maalailin ruokailuhuoneen ikkunan- ja ovenkarmeja ja ovia. Huomenna pitäisi niiden vamistua, ja jos Pete saa maalauksen ikkunaseinältä viimeisteltyä, saadaan ikkunalistat mös olkkariin. Laitoimme makkariin ikkunalistatkin vähän normaalisti poiketen. Makkarissa ne nyt ei näy, kun jäävät verhon taakse piiloon. Pääsette näkemään niitä sitten ruokailuhuoneen esittelyn yhteydessä.

Makkarin muuton jälkeen laitoimme olkkarihuoneeseen sohvan ja revimme sieltä maalatun tapettikerroksen irti. Pääsen huomenna sitten kunnolla irrottelemaan ja Pete sitten ylihuomenna tasoittelemaan.

Makuuhuoneesta tuli ihan täydellinen, juuri sellainen kuin olen aina haaveillut. Seinälle tulee ainakin yksi taulu/peili ja patterin päälle rakennamme kopan. Jossain vaiheessa. Jossain vaiheessa uusitaan myös makkarin kaapistot, mutta vasta sitten kun sisätilat on muuten valmistuneet. Mitä te tykkäätte?2 kommenttia:

  1. Toi vino lattia näyttää kyllä todella hauskalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mekin tykätään siitä kovasti :D

      Poista