lauantai 13. syyskuuta 2014

Iltapuhteita

Kuluneella viikolla on onnistuneesti saatu kaikki työjutut tehtyä, vaikka hetken sitä epäilinkin. Joka ilta olen saanut touhuttua myös remonttia eteenpäin. Nämä kuvat on lainattu Instagramista, koska kameraa ei ole jostain syystä tullut kaivettua esille. Ehkä sunnuntaina kuvailen edistystä ihan oikealla kameralla.

Maanantaina maalailin ruokailuhuoneen loput ikkunankehykset. Nyt ne odottelevat että saisin laitettua niitä ikkunaan. En tosin tiedä onnistuuko se, koska nuo isoimmat painaa jonkun verran.. No, viimeistään kun Pete tulee takaisin kotiin. Ja sitten hoidetaan ne verhotangot samalla. Kun nekin unohtui. 


Tiistaina tasoittelin eteisen seinää. OIkeastaan voisi sanoa että "tasoitin" koska pinta ei tosiaan jäänyt tasaiseksi. Halusin vähän jotain ilmettä seinään, joka käytännön syistä maalataan samalla värillä kuin olohuone/ruokailuhuone.


Keskiviikkona Anoppi ja mies kävivät ulkoiluttamassa Justiinaa, ja sain juosta illalla asioilla. Kävin Korpulla viemässä puvun, ja join siinä samalla pari kuppia teetä. Sen jälkeen kävin Ikeassa, josta mukaan lähti mm. kuvan Ung dril -peili. Kotiin ajelin vielä K-raudan kautta, josta kävin hakemasa lisää petroolin väristä maalia työhuoneeseen.


Eilen maalailin työhuoneen pohjamaaleja niin kauan kuin maalia riitti. Koska pohjamaalin maalausvaihe on kuolettavan tylsä, eikä näytä kuvissa miltään, kuvasin sen sijaan kissaa. Yöpöydän lamppu heitti hienon varjon kissasta vaatekaapin oveen. Ja koko huone näyttää ihan violetilta iltavalaistuksessa. (Ostin muuten pari tuikkukippoa yöpöydälle sähkökatkoksen varalta. Ikeasta.)


Tänään sain aikaiseksi hiukan enemmän kuin muina päivinä. Huristin töiden jälkeen Bauhausiin hakemaan lisää pohjamaalia, ja työhuoneen vaaleampaa seinämaalia. Sen jälkeen ajoin vielä Ikeaan, josta oli tarkoitus ostaa pistoketulppa lamppuun. No, ostin sitten myös lapsilukon keittiönkaappeihin, koska meidän kissa ja koira on liittoutuneet. Kissa avaa roskiskaapin ja koira levittää roskat ympäri kämppää. Ihanaa. Lisäksi mukaan lähti tuikkuja ja kaksi tuikkukippoa.
Kotona päätin viimeinkin hävittää ne vihonviimeiset limenvihreät, ja poistelin tapetit eteisen keittiöön johtavalta seinältä. Tuo vihreäksi maalattu kerros piti saada pois, ennenkuin pääsi käsiksi tapetin välikerroksiin, johon poistoaine jopa imeytyi. Eteisessä oli helposti lähteneen vihreän lisäksi myös paikoitellen jotain supertapettia, joka lähti ainoastaan tasoituslastalla raaputtamalla. Mutta nyt se on poissa! Ei enää muuta kuin pieni määrä supertapettia vessan oven vieressä, ja sen yritän ehtiä rapsuttamaan viikonloppuna pois.
Lisäksi pohjamaalasin työhuoneen seinät loppuun. Siitä en edelleenkään ottanut kuvia ;)


Huomenna aamulla laitan työhuoneen kulmiin akryylimassat ja touhuan jotain pienempää. Iltapäiväksi suuntaan vielä töihin sovittamaan yhden puvun, ja sitten Tiinan häihin. Tällä kertaa joudun ottamaan auton, koska Justiinaa ei voi jättää yksin jos jäisin keskustaan yöksi.
Sunnuntaina maalaan työhuoneen loppuun, ja tasoitan loput eteisen seinistä. Toiveissa olisi myös ehtiä hiomaan olohuoneeseen, jotta saisin hyvissä ajoin olohuoneen maalaamiset hoidettua lauantaista tapetointia varten.

Onneksi elämään kuuluu muutakin kun remppaa. Tiistaina hoidettiin hiukset kuntoon, ja tänään kävin Day Spa Yadessa laitattamassa elämäni ensimmäiset ripset. Nämä on aivan ihanat. Kertoilen niistä lisää myöhemmin, kun olen saanut ensin vähän käyttökokemusta :)

Nyt painun nukkumaan. Hyvää yötä!


2 kommenttia:

 1. Siellä on kyllä vauhti päällä! Innolla seurailen teidän remppaa, vaikka häpeällisen harvoin kommentoinkin :)

  PS. Olin tuosta kissakuvasta ihan fiiliksissä - tuollainen kuva olisi niin magee taltioituna seinään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Intoa kyllä riittää :D Harkitsin itseasiassa itsekin, että tästä kissakuvasta voisi olla ihan kehyksiin asti. Olen nimittäin suunnitellut että haluaisin jonkinmoisen kuvakollaasin meidän perheestä jonnekin. :)

   Poista