sunnuntai 3. elokuuta 2014

Tontilla

Kävimme tänään tulevassa kodissamme. Saimme edellisiltä asukkailta avaimet käteen, ja talo on nyt meidän. Peten pyynnöstä en julkaise kuvia itse talosta, sisäosista teen toki remppapostauksia, koska trust me, remppaa riittää :D Tyhjänä asunto näytti paljon pahemmalta kuin kalustettuna, mutta kun ahkerasti sitä laittaa niin ei eiköhän ala pikkuhiljaa näyttää paremmalle.

Kävimme saman tien K-raudassa hakemassa pikaisimpia tarpeita, kuten tapetin poistoainetta ja kattomaalia. Ihan ensimmäisenä nimittäin lähtee tapetit ja maalataan sisäkatto. Tämä tapahtuu todennäköisesti ensi viikonloppuna, kun tässä välissä pitää tehdä töitäkin. :) Itse muutto on parin viikon päästä, kun Petellä on alkanut loma ja kun minä olen Kööpenhaminassa messuilemassa.

Palailen remppa-asioihin ensi viikolla, mutta nyt ajattelin vilauttaa pari kuvaa pihasta. Alapiha on ihan täynnä risuja, ja ennenkuin se on siistitty, minä en sinne mene :D Yläpihalla taas asustaa vielä toistaiseksi leikkimökki, joka päätyy joko polttopuiksi tai Lassin väliaikaiseksi koirankopiksi. Riippuen siitä saadaanko me sieltä yksi ampiaispesä pois ja koska.


Yläpihalla on myös Peten toivoma omenapuu. Mä en niitä niin fanita, kun en tykkää kotiompuista, ja homehtuvat vaan meillä. Kuka ne muka poimii maasta, kun Pete ei ole koskaan kotona. En minä ainakaan :D


Olohuoneesta on käynti terassille, joka on kallion juuressa. Siellä kalliolla kököttää se meikäläisen huvimaja. Se on niin söpö!


2 kommenttia:

  1. Oi vitsi miten ihanalta vaikuttaa! Kyllä teidän nyt tuolla kelpaa istuskella, katsella luontoa ja vaikka lukaista pari kirjaa jos tietysti remppaamiselta ja muulta kiireeltä kerkeää ^_^ Remppapostauksia odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko se on ottaa aikaa myös rentoutumiselle, muuten lomasta ei ole mitään hyötyä. :) Tästä tulee varmaan elämäni pisimmät kaksi viikkoa, joskin tosiaan viikonloppuna pääsen tapetinrepimis ja katonmaalaushommiin.

      Poista