lauantai 23. elokuuta 2014

Makuuhuone edistyy

Ikävistä uutisista huolimatta on meidän uudessa kodissa jatkunut remppa. Näkyvimmät muutokset tapahtuivat kuitenkin vasta loppuviikosta.

Alkuviikon puolella Pete tasoitteli makkarin ja olkkarin seiniä. Keskiviikkona päästiin pohjamaalaukseen, ja torstaina oli makuuhuoneessa ensimmäinen maalikerros seinässä. Oli siellä mulle viestikin, mutta sitä en kuvannut tänne. ;)

Makuuhuoneen seinän väri on täydellinen. Tosin ei siitä varmaan muuta olisi voinut odottaakaan, kun valitsin sen itse tapetin värien mukaan. Näissä kuvissa se hieman vääristyy, ja näyttää voimakkaammalta kuin se onkaan. Se ei siis ole noin vahva. Täydellinen se kuitenkin on. Koska Pete oli unohtanut tasoittaa ja pohjamaalata tuon nurkan, myös sinne tulee tapetti. Olin sitä jo aiemmin ajatellut että pitäisiko sinnekin laittaa tapetia, mutta jättänyt sen päätöksen myöhemmäksi. Nyt se tuli päätettyä puolestani.

Makkarin lamppukin näyttää nyt hienommalta huoneen katossa :D
Eilen illalla päästiin ikkunankarmien maalaamiseen, ja lopputulos on mielestäni oikein skarppi. En ole ikinä tykännyt tuollaisesta oranssiin menevästä puunsävystä. Tulee mieleen ihan kuin se "kävisi" niin kuin alkoholi sen valmistuessa. Musta on parempi ja toimii meidän kämpässä täydellisesti. Tämän postauksen teon jälkeen käyn kääntämässä nuo irroitetut ikkunalasit ja maalaamassa ne. Peten projektina tänään on maalata seiniin toinen kerros, ja sen jälkeen kun kaikki on kuivunut, päästään kiinnittämään ikkunat paikoilleen. Ensin ne pitää tietenkin pestä, kun irrallaan nyt ovat. 
Tuossa kuvassa, missä ikkunaruudut nojaavat seinään, näkyy muuten makkarin seinän väri melko lailla sellaisena kuin se livenä on. Muuten aikataulut näyttää siltä, että kun saan tänään vaatekaapin pestyä, voimme purkaa jo vaatteet paikoilleen. Huomenna meille tulee Suvi "the tapettimestari" avustamaan tapetoinnissa. Eilen löysimme viimein kummankin mieleen sopivan parketin, ja tilasimme sitä makuuhuoneeseen. Ensin piti tietysti varmistella että sitä varmasti saa vielä puolenkin vuoden päästä, koska budjetti ei antanut myöten koko kämpän parketin ostamiseen kerralla. Laminaatti ei silti olisi ollut vaihtoehto, vaikka halvempaa olisikin. Meille ei muovilattiaa tule enää ikinä.
Parketit jouduttiin tilaamaan, ne tulee Järvempään K-rautaan tiistaina, jonka jälkeen niitä pitää seisottaa sisällä 2-3 päivää ja päästään asentamaan sitä sitten torstaina tai perjantaina. Pete "the remonttimestarilla" oli mielenkiintoinen idea sen toteuttamiseen. Kun jouduimme ottamaan vähän tavallisemman kompromissilattian, niin onneksi sitä ei tarvitse toteuttaa samalla lailla. Kerron siitä lisää sitten myöhemmin. :)

Nyt jatkuu hommat! Mukavaa viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti