maanantai 25. elokuuta 2014

Makkarin pinnat valmiina

Moi!

Täällä on taas vähän edistytty. Makuuhuoneen tapetointi hoidettiin nimittäin eilen. Nappasin tämän kuvan vielä tuoreesta tapetista eilen. Tänään laitettiin (Pete laittoi) sähkörasiat paikoilleen, eli seinät on nyt virallisesti valmiit. Lisäksi olen irroitellut tapetteja työhuoneesta, ja Pete purkanut sieltä vaatekaapin. Pete on myös tasoittanut yhden työhuoneen seinän.

Tänään purin kaikki meidän vaatteet kaappiin. Mun vaatteet menivät lipastoon ja rekkikaappiin, kun Pete sai hyllykaapin. Tasapuolinen jako.. Huomenna meillä on reissu K-rautaan edessä, ja sieltä pitää napata mukaan kaapin oviin uudet lyhyemmät ruuvit, kun kahvojen mukana tulleet ruuvit olivat 4mm liian pitkät. K-raudasta otetaan mukaan myös ne parketit, jos ne tulevat. Toivotaan että tulevat.

Tämän päivän ohjelmaan kuului myös vanhalla kämpällä siivoamista, ja sainkin makkarin, olkkarin ja vaatehuoneen siivottua sillä välin kun Pete pakkasi, roudasi ja korjaili paikkoja. Huomiseksi jäi vielä Lassin huoneen, keittiön ja kylppärin siivous. Ne kaikkein ikävimmät tietysti, mutta onneksi mä satun tykkäämään keittiön siivoamisesta :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti