torstai 21. elokuuta 2014

Ikävä

Tätä postausta on vaikea kirjoittaa. Olen lykännyt sen aloittamista ja luvannut että viimeistään lomalla sitten. Viime päivinä on tapahtunut niin paljon.

Maanantaina aamulla saimme sellaisen suru-uutisen, joka pysäytti meidän pienen perheentapaisen totaalisesti. Lassi kävi lievän ontumisen takia lääkärissä, jossa siltä otettiin röntgenkuvat. Kuvissa näkyi nivelrikko kummassakin kyynärnivelessä. Koska pituuskasvu ei ollut vielä loppunut, ja kipuja selvästi on jo ollut, ei meille lopulta jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin lopettaminen. Olisi ollut turhaa pistää pientä koiraa sen leikkausrumban läpi, kun ei siitä sen luonteella olisi tullut kotikoiraa kuitenkaan. Lassi oli tarkoitettu treenikentille ja jälkipelloille. Ehkä jos kyseessä olisi ollut takajalat niin ehkä niiden kanssa olisi voinut elää - mutta ei etujalkojen kanssa.

Pieni 9kk ikäinen Lassi siirtyi siis ajasta ikuisuuteen tiistaina ja ikävä on kova. Itketty on monta kertaa, ja tekisin mitä tahansa jotta saisin taas työntää pois syliin punkeavaa Lassia, vaikka sitä niin "inhosin" ja "vihasin". Kuka oikeasti olisi voinut vastustaa sitä pikkuista?

Lassi 19.11.2013-19.8.20144 kommenttia:

 1. Voi ei :(( Suuri osanotto täältä suunnasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kamala järkytys ja vähän on mieli maassa. Kyllä sitä yrittää itselleen selittää että ratkaisu oli paras, mutta ei se ikävää poista. Onneksi on touhuttavaa koko ajan.

   Poista
 2. Mä olen niin kauhean pahoillani teidän puolesta. Vaikka pieni ehti olla teillä vaan vähän aikaa, kaikista koirapostauksista huokui se suuri rakkaus uusinta perheenjäsentä kohtaan. Ihan pelkästään lukijan näkökulmasta tuntuu uskomattomalta, että pikkuinen, jota odotitte, ja jonka haitte pitkän matkan takaa onkin yhtäkkiä poissa. Otan osaa, hurjasti voimia teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi iso kiitos kauniista sanoista Elisa<3

   Poista