tiistai 26. elokuuta 2014

Emmy-gaala 2014

Vanhan blogin puolelta osalle on tullut tutuksi tapani ruotia jälkeenpäin erilaisten gaalojen asuja. Yleensä esittelen vain kivoja pukuja, mutta joskus teen myös WTF-postauksen, jossa esittelen jotain aivan järkyttäviä luomuksia. Tätä tapahtuu kuitenkin harvemmin, sillä pysyn mieluummin positiivisena blogina. Haukkujia kuitenkin riittää muillakin tahoilla. :)

Tänä vuonna jaettiin 66. Emmyt, ja Breaking Bad vei aikamoisen palkintopotin. Mm. Iltalehti listasi tärkeimpiä voittajia täällä. Pukukuvat poimin tuttuun tapaan style.com:ista.


Amy Poehler saapui juhliin paljettipuvussa. Paljetit ja Charleston-henki ovat edelleen voimakkaasti pinnalla. Paljettien sommittelu on kiinnostava, ja voisi kuvitella että se ennemmin korostaisi, kuin poistaisi kurveja. Amyn tapauksessa vartalo näyttää valitettavasti vähän tasapaksulta. Puvun on suunnitellut Theia. 

Cat Deeley - kuinka moni muistaa ajat, jolloin hän juonsi MTV:llä? Catin yllä on upea liukuvärjätty Burberry Prorsumin puku. Runsas, mutta kevyt helma ja kaunis syvään uurrettu miehusta näyttävät hyvältä. Lisäksi vanhan roosan sävy pukee Catia loistavasti!

Kurvikas Christina Hendrics oli valinnut päälleen punaista. Olen joskus aiemminkin ihmetellyt ääneen, miksi punapää valitsee päälleen punaista, koska tuo upea tukka on todella hailukan ja voimattoman näköinen kirkkaan punaisen värin rinnalla. Puku on kuitenkin leikauksiltaan ja istuvuudeltaan upea ja pukee muuten kantajaansa täydellisesti. Tämä puku on Marchesan suunnittelema. 


Halle Berryn asu on valuvaa sifonkia, joka niinikään on ajankohtainen ilapukupuolella. Syvä halkio on selvästi in, joskin meidän maassa sitä on vaikea käyttää, koska smokkijuhlia on niin vähän. Upea puku, upea väri, ja upeat leikkaukset, joskin puvun vyötäröosuus on vähän erikoinen. Puku on taitavan Elie Saabin käsialaa. 


Upea Heidi Klum poseeraa tässä kuvassa taitavan Zac Posenin kanssa. Päällä luonnollisesti Zac Posenin asu. Viittamainen leikkaus, ja kapea helmalinja ovat tyylikkäät, ajattomat ja näyttävät. Heidin tapauksessa kimallus, hörhelöt ja draama on täysin turhia. 

Rillit huurussa -näyttelijä Kaley Cuoco aiheutti vastikään kohun leikkaamalla hiuksensa ihan lyhyiksi. Hänen Instagram-tilillään edelleen päivitellään tätä ratkaisua, joka mielestäni pukee Kaleytä hyvin. Puvuksi Kaley oli valinnut Monique Lhuillierin ihanan keijupuvun jossa on jännittävästi yhdistetty voimakkaan punaista ja pinkkia. 

Katherine Heigl henkii vanhan ajan glamouria tässä pystykauluksisessa, kullanhohtoisessa iltapuvussa. Puku istuu niin kauniisti, ettei edes hihat aiheuta närästystä vaikka ne eivät suoranaisesti nuorennakaan Katherinea ;) Tämä puku on John Haylesin suunnittelema. 

Keke Palmer edusti juhlissa tässä Rubin Singerin dramaattisessa puvussa. En ole ihan yläosan fani, mutta muuten puku on mielettömän upeasti leikattu kangasta säästelemättä. Lisäksi puku istuu mielettömän hyvin. 

Männävuosien suosikkinäyttelijäni, Laura Prepon aka Donna Pinciotti oli pukeutunut upeaan jadenvihreään Gustavo  Cadilen iltapukuun. Dramaattiset leikkaukset, peplum, mielenkiintoinen kaulus.. voisi kuvitella että liikaa yksityiskohtia, mutta eipä ole kuitenkaan. 

Marchesa on tehnyt myös tämän punaisen luomuksen joka nähtiin Minnie Driverin yllä. Yksinkertainen leikkaus ja syvään uurrettu pääntie toimii yleensä aina, tässä pääntielle on laitettu näyttäviä koristeita. Muita koruja ei dekolteelle tarvita. 

Octavia Spencer oli pukeutunut Tadashi Shojin upeasti drapeerattuun pukuun. Voimakkaat laskostukset ja kuviollinen pinta pitävät mielenkiinnon yllä. Ainoastaan t-paitahihat tuntuvat hulluilta. 

Padma Lakshmi on varmaan ainoa nainen, joka voi vetää päälleen näin yksinkertaisen, valkoisen asun ja olla näyttämättä seinäruusulta. Puku on Ralph Ruccin käsialaa. 

Tästä Sarah Paulsonin päällä nähdystä asusta en osaa sanoa mitä mieltä olen. Armani Prive on yksi suosikkimerkeistäni, mutta tämä puku on erittäin vaikaselkoinen. Toisaalta äärettömän hauska, mutta toisaalta kummallinen. :D
Tänä vuonna tähdet luottivat seuraaviin elementteihin:
-punainen, tai muu voimakas väri
-halkio
-runsaus, joko pöyheä tai laskeutuva helma, kunhan sitä oli paljon
-hyvin graafiset leikkaukset
-paljetit
-hihat, myös ns. t-paitahihat

Mikä puku oli sinun suosikkisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti