torstai 24. heinäkuuta 2014

Riikan ja Sampon häissä

Viikonlopun häähumuista on toivuttu ja melkein kokonainen työviikkokin painettu. Sain vasta eilen käytyä läpi kuvat, ja hyväksytin ne asianomaisilla. Itse hääjuhlasta laitan vielä erikseen postausta, koska kävin vasta läpi ihmisiin liittyvät kuvat.

Päivä oli erittäin aurinkoinen, ja muistona siitä, minulla on selässä yksiolkaiminen rusketusraja, joskin kuin ihmeen kaupalla en palanut. Raja on jo alkanut haalistua, eli viikonloppuna voisi ottaa uudet rajat. :D Hääjuhlaa vietettiin Merimelojien majalla, joka oli melko ihanissa puitteissa ihan Cafe Regatan kulmilla. Tiedänpä nyt missä sekin kahvila on.. Ihanaa ruokaa, yhdessäoloa, hyviä ja vähemmän hyviä puheita ja sulhasen ryöstö. Allekirjoittanut pääsi pupuna vaatimaan lunnaita. Sulhanen saatiin takaisin kolehdin keruun jälkeen.

Itse laitoin päälleni sen sinisen mekon, mihin tavoitteeni oli tänä vuonna taas mahtua. Huijasin hiukan, ja päästin siitä ulos sentin :) Mekko on Pronovias-ryhmän It's my party -mallistosta, ja se oli alunperin pitkä. Morsiamen ja kaason mekot on tietenkin minun tekemät, kaasolla on mallistoni Carmen navy-sinisenä ja siihen on lisätty vyö. Morsiamen puvusta lisää täällä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti