keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Huh hellettä

Nyt riittää. En kestä enää, miksi pitää olla niin kuuma? Ottaisin tuhat kertaa mieluummin yhtä paljon pakkasta kuin mitä nyt on hellettä. Talvella sentään on kotona ja töissä siedettävä olla, ulkonakin pärjää kun laittaa vaatetta päälle.
Eihän ulkona vissiin ole aina niin paha, kun joskus saattaa käydä tuulenvire. Mutta tulkaapa käymään meillä töissä, tai kotona ja ymmärrätte miksi kiroan. Töissä on niin kuuman kosteaa, että hikoilen ihan koko ajan ja olen ihan koko päivän tahmea ja ällöttävä. Siihen päälle vielä sovitukset, joilloin hikoilen entistä enemmän. Ja voi asiakas raukat hikoilevat ihan yhtä paljon. Kotona koirat on niin kuumissaan, ja läähätäävät koko ajan, että kämppä täyttyy kosteudesta. Lisäksi jatkuva läähätys käy stressaavan ompelijan hermoille :)

Älkää ymmärtäkö väärin, pidän kesästä kyllä, mutta näin kovat helteet käy voimille pahasti. Nautin kyllä siitä, että suomessa on ihanasti neljä vuodenaikaa, jokaisessa on puolensa.

Olen pahasti laiminlyönyt blogia viime aikoina, mutta kun elämä on pelkkää työtä ja koiria. Nyt vedellään viimeisiä viikkoja näillä nurkilla, ja toivon kovasti, että elämä helpottuu kun saan koiran ulos päiviksi. Siellä se saa riehua ja remuta niin paljon kuin haluaa. Tuolla kakaralla kun nyt ei ole käytöstapoja ollenkaan. Kovapäinen kaveri. Tarkka muuttopäivä on vielä vähän auki, joko 17 tai 24 elokuuta. Koska loma alka 22. päivä, niin toki tuo 24 olisi kätevämpi, joskin pääsisin melko helpolla jos muutto olisi 17.päivä: olen nimittäin Kööpenhaminassa häämessuilla tuolloin :D

Kuvitukseksi kuva kesä-Heidistä. Otin tämän selfien perjantaina kaverin polttareissa. Hellepäivät on ihan jees, kun on vapaata ja järvi vieressä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti