keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Aika matelee

Se olisi heinäkuu. Viime kuukausi meni ihan hujauksessa, ensin lomalla ja sitten loman rästitöitä purkamalla. Tämä viikko sen sijaan ei tunnu liikkuvan minnekään. Ajatukset pyörii koko ajan tulevassa perjantaissa, johon on enää kaksi yötä.
Tässä välissä pitää tehdä vaan ihan mahdottomasti vielä töitä. Tämä viikko on työlistan mukaan proto- ja kukkaistyttöpainotteinen, joskin mukaan mahtuu kyllä parit korjauksetkin.

Jos mun jotain hyvää tästä raivostuttavasta talonostoprojektista pitää sanoa, niin se on pitänyt mun ajatukset tehokkaasti poissa siitä toisesta kuumeesta, joka tuossa jokin aika sitten vaivasi oikein urakalla. Tämä kuume nosti kuitenkin päätään juhannuksena, kun Facebookissa pyöri kihlausuutisia enemmänkin. Sitten se taas laantui hetkeksi ja iski uudestaan viime perjantaina, kun luin Ruotsin prinssin kihlauksesta. Siinä vaiheessa rupesi kyllä jo naurattamaan tämä oma naurettavuuteni, enhän mä voi olla kateellinen Ruotsin prinssin morsiamella :D

Oli miten oli, toissayönä uneksin taas kosinnasta, nyt neljännen kerran. Tällä kertaa uni-Pete oli valinnut sormukseksi oikein nappivalinnan:

kuva
Unessa tosin itse rinkula oli aavistuksen sirompi ja timantti hiukan isompi. :D Nyt vaan taas haudataan kaikki turhat kihlahaaveet: me ostettiin just talo, kaikkea ei voi saada kerralla!

8 kommenttia:

 1. Eihän se talon osto kihloihin menoa estä ;) Sormusbudjettia saattaa kyllä rajoittaa.

  Meillä on huomenna lähtö häämatkalle, jippii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pete haluaa kosia sormuksen kanssa, eli kun rahat menee remppaan, niin niistä ei riitä sormukseen enää :)
   Hyvää häämatkaa!

   Poista
 2. Hyvää kannattaa odottaa ♡ Odotin lähes kolme (välillä hyvin pitkää) vuotta kosintaa, mutta kun mieheni kosi Kreetan tähtitaivaan alla kynttilöiden ympäröimänä, oli tämä odotuksen arvoinen! Itselle kosinta tuli täysin yllätyksenä ja toisaalta hyvä niin. :)

  -Pauliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, toivottavasti (ihan varmasti) munkin mies osaa lopulta yllättää. Onnea teille!

   Poista
 3. Tässä on se ongelma, että kun blogin muutto tehdään ei kuitenkaan se näy enää bloggerin feedissä, vaikka lukija uudelle blogille onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, mulla ei ole ollut koskaan vastaavaa ongelmaa. Toisaalta, sä et ainakaan bloggerissa näy mun lukijana, onkohan se liittyminen mennyt ihan perille asti vai jäänyt puolitiehen bittiavaruuteen?

   Poista
  2. Tahdon tahdon blogin kans mulla on se ongelma. Tarkastan vielä lukija jutut uudestaan :)

   Poista
  3. Näyt mulla tuolla vanhan osoitteen puolella, mutta et uuden. Toivotaan että alkaa toimimaan!

   Poista