maanantai 2. kesäkuuta 2014

Unelmien makuuhuone

Tukholmasta kotiuduttiin eilen. Tulevan viikon ohjelmassa on eri pankeissa ravaamista, ja toivottavasti tarjouksen tekemistä siitä viime viikolla katsastamastamme talosta. Se olisi pohjaltaan mahtava, ja sen piha olisi tarpeeksi iso koiratarhoille.

Olen yrittänyt etsiä inspiraatiokuvia makuuhuoneen sisustuksesta, mutta ei tunnu löytyvän. Ajattelin sitten turvautua vanhaan kunnon Photoshoppiin. Nappasin kuvan makuuhuoneesta Oikotieltä ja muuttelin seinien värejä, lattioita yms mieleisekseni. Sitten nappasin Ikean ja Kodin Ykkösen sivuilta haluamani sisustuselementit. Verhot taisin löytää vain googlella hakusanalla "black curtains". Ja ta daa! Meidän tuleva makuuhuone juuri sellaisena kuin haluan. :)

Sängynpäätyseinä kuviollista tapettia ja muut seinät siihen mätsättyä maalia. Katto on tällä hetkellä puupanelia, ja luulen että haluan makuuhuoneessa ne panelit säilyttää, vaikka ne muualta otettaisiinkin pois. Uskoisin etä haluaisin kuitenkin maalata ne valkoisiksi. Tumma katto tekisi huoneesta todella pimeän. Lattialle tulisi olohuoneeseen, ruokailutilaan ja makuuhuoneeseen samaa parkettilattiaa, jotain tummaa, ei harmahtavaa vaan punertavaa puuta.


Meillä on musta Ikean sänky, ei kuvassa oleva Malm vaan joku muu, joka ei näkynyt olevan valikoimissa enää. Yöpöytinä meillä on pienet Malm-lipastot. Meillä on verhot valmiina, eli niitä ei välttämättä tarvitse ostaa erikseen, mutta haaveile kyllä ihan kunnollisista, paksuista samettiverhoista. Todennäköisesti pakotan itseni unohtamaan ne, sillä Hamsteri karvastaisi ne alta aika yksikön.

Lamput on vanhat, eivätkä mielestäni sovi haaveilemani makuuhuoneen tyyliin, eli ne haluaisin laittaa vaihtoon. Katselinkin Kodin Ykkösen sivuilta kivoja vaihtoehtoja, ja löysinkin kolme lamppua jotka miellyttävät omaa silmääni. Ne ovat vielä kaikki samaa hintaryhmää, eli sekään ei vaikuta lopulliseen päätökseen.
Itse pidän tuosta Anetan kristallilamusta, mutta tiedän että se on todennäköisesti vähiten Peten mieleen. K-Fabin Lolassa on ehkä omaan makuun hiukan liian moderni tuo pallojalka, vaikka toisaalta se toisi vähän hauskaa moderniutta tuohon vähän gootahtavaan tyyliin. Luulen kuitenkin, että valinta kallistuu Makslojdin Larissaan, jotka laitoin mukaan huonekuvaankin.

Lampun valintaan vaikuttaa toki sekin, että minkälainen lamppu laitetaan kattoon...


Miltä näyttää suunnitelmat? Ja mitäs mieltä olette lampuista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti