keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Töitä ja töitä sekä vielä kerran töitä

Voi luoja että kiukuttaa. Tää loman jälkeinen elämä on ollut ihan järkyttävä, ja melkein tekisi mieli sanoa että en ala, mutta toisaalta ei auta valittaa. Kun on yrittäjä niin silloin tehdään töitä kun töitä on :) Tällä viikolla olen paahtanut ihan järkyttävää tahtia, ja joka päivä on mennyt vähän yliaikaa, kun ei viitsi jättää hommaa kesken. Deadlineja puskee ensi viikolla päälle kolme, onneksi niistä yksi valmistuu huomenna. Maanantaiksi ja tiistaiksi pitäisi tehdä jos jonkinlaista projektia sovitettavaksi. Kyllä tää tästä.

Taloasia etenee nyt niin, että huomenna talossa on kuntotarkastus, ja siitä sitten parin päivän päästä saadaan lopullinen ratkaisu lainan suhteen. Itse kaupat tehdään Peten työmatkan takia vasta alkukuusta, jos sinne asti päästään. Jännää on, ja edelleen ärsyttää tää jatkuva venaileminen. Pah.

Viime viikonloppuna en mennyt mihinkään koirahommiin, vai meillä oli tietysti ystäväni Riikan polttarit. Ajattelin niistäkin kirjoitella joku ilta kun on vähän enempi aikaa. Koska mun elämäni on nyt täynnä töitä, ja tiedän että kaikki teistä ei välttämättä käy kurkkimassa Tuhkimotarinan blogia, niin ajattelin vähän vilauttaa Instagramissa jo jakamiani kuvia. Niistä pääsee hyvin kärryille mitä mä touhuan koko päivän.

Pronovias Alcanar saa nyörityksen, laahusnapit ja pienen helman fiksauksen. 

Celina-puvun viimeistelyt meneillään. 

Cymbelinen Hidaya kävi pienessä remontissa ja odottaa nyt huomista sovitusta. 

Ennen kuin Elvi jäi kesälomille, ehti hän leikata parin vanhojentanssi/juhlapuvun osat. Tämän pinkin hän sai osittain kasattua, mutta loput jäivät pöydälle ajelehtimaan. Ompelin puvun kasaan pois tieltä. Säilyy paremmin roikkuvana. 

Celina mekkoja oli tilattu kaksi, champagne-ivory ja pistachio-ivory. Näistä tuli niin kauniit kummastakin, etten osaa päättää kummasta tykkään enemmän :D

Viime viikolla pääsin paikkaamaan toisen ompelijan tekemää virhettä. Purkasin vetoketjun pois, ompelin nappilenkit ja uuden vetoketjun (vanha oli aika huonossa kunnossa) tällä kertaa niin että kohdistin vyötärösaumat, enkä pitsiä. Asiakas pääsi lauantaina naimisiin, ja näytti lähettämässään kuvassa oikein onnelliselta. 

White Onen Janina käväisi myös työpöydällä. Siitä muotiltiin inanen rintaa, ja tässä ratkon helmapitsiä irti sovitusta varten.
Muunmuassa sellaisia hommia tullut tehtyä. Huomenna on edessä Alcanarin nyörityksen viimeistely, yhden tilauspuvun vuoritus, ja yhden pitsi-tyllihääpuvun korjaukset. Viikonloppuna toivon ettei sataisi, sillä pitäisi värjätä vähän pellavaa asiakkaan puvun helmaa varten. Pidetään peukkuja!

2 kommenttia:

  1. Huh, ihan hiki meinas tulla ku luin tätä urakointia! No syksyllä rauhottuu (vai rauhottuuko?) ja tuleva laina on varmasti motivaattori. Jospa kuitenkin jaksat nämä kesän kiireiset kuukaudet <3

    VastaaPoista
  2. Just vähän aikaa sitten pohdittiin Auroran ja Saaran kanssa, että ei ompelijan elämässä ole sellaista rauhallista vaihetta. Kesä nyt on kesä, ja syksylläkin on useampia häitä (ei nyt kuitenkaan ihan niin paljon kuin kesällä). Lisäksi syksyllä pitäisi olla vanhojen sesonki ja alkutalvesta linnanjuhlasesonki (sillon vasta kiire tuleekin). Sitten alkaa häämessusesonki ja sitten on taas kesäsesonki :D Voihan se olla ettei mulle tule yhtään vanhojenpukutilausta tai linnanjuhlatilausta, ja sitten on rauhallista. Mutta se ei sitten ole enää kivaa :D

    VastaaPoista