lauantai 28. kesäkuuta 2014

Tapettiasiaa taas

Kirjoittelin jo silloin, kun tätä taloamme käytiin katsomassa, että löysin hienoja tapetteja netistä. Mallipalat tuli todella nopeasti, ja niistä lopulta kaksi karsiutui vaihtoehdoista heti, ja kolme taitaa päästä kaikki käyttöön.

Ensimmäiseksi valitsin tietysti makuuhuoneen tapetin. Hintaa sillä on 14€/rulla. Tapetti on ihan perinteinen paperitapetti, eikä siinä ole mitään kiiltoa, mikäon mielestäni makuuhuoneessa erittäin hyvä. Seinämaaliksi ajattelin etsiä jonkun tuohon vaaleampaan sävyyn mätsäävän sävyn. Tumma on kuitenkin todella tumma!

kuva
Ihastuin palavasti myös tähän seuraavaan vinyylitapettiin, ja Pete taisikin ehdottaa että sitähän voitaisiin laittaa pikkuvessaan. Minähän innostuin saman tien! saa vähän ilmettä, ettei vessa ole pelkästään valkoinen. Hintaa tällä oli vähän enemmän, 37€/rulla, mutta tätä ei tarvitse kuin sen yhden rullan. Lisäksi tapetti on laadullisesti todella paksua, eli kestää vaikka jotain joskus roiskuisikin. Tapetti on väriltään musta-valkoinen, mutta valkoinen taittaa jännittävästi vähän hopeanharmaaseen. Kaakelit täytyy varmasti valita sitten tämän tapetin kanssa.

kuva
Kolmas tapetti oli mielestäni todella kaunis, ja olin varma että Peten mielestä se on ihan hirveä, mutta yllätyksekseni hän ehdotti sitä olohuoneeseen. Meidän olohuone pysyy varmasti edelleen musta-ruskea värisenä, eli tämä kävisi kuin nenä päähän. Pohjaväri on jännittävä kultaan taittava, mutta seinällä tietyssä valossa se näyttää myös vähän hopeaan menevältä. Mustat kuviot on vinyylistä kohokuviota. Hintaa tällä tapetilla on 21€/m. Todennäköisesti tätä tapettia tulee ainakin tv-seinälle. Katsotaan tuleeko myös sen viereiselle. Olohuoneen seinämaali pitää valita sitten tähän sopivaksi. Todennäköisesti mennään aika vaalealla sävyllä.

kuva
Näiden kanssa täytyy vielä hetken aikaa malttaa. Ensin pitää päästä mittailemaan seinät ja sitten tarvitsee vielä laskea menekit. Se pitää kuitenkin tehdä kun aivot toimii kunnolla, tällä hetkellä ne ovat viikonloppumoodissa.

Hauskaa lauantai-illan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti