tiistai 27. toukokuuta 2014

Onnea valmistuneelle toivoo minä

Viime torstaina oli tosiaan jännittävä päivä, ja sen kunniaksi nappailin kännykällä ostoskoriin Minna Parikan Bugsit. Hain ne perjantaina Elvin kanssa otettujen valmistumis-skumppien jälkeen suoraan liikkeestä, ja voi että miten ihanilta ne tuntuivat jalassa. Mulla on ollut nyt sisäänajossa sähkönsiniset Edithit. Nyt Edithit on päässeet käyttöön ja Bugsit sisäänajoon. Ne taitavat päästä Tukholman reissulle mukaan torstaina, sen verta nopeasti ovat muotoutuneet.

Edithien oston jälkeen muhun iski hirveä Parikka-himo. En vieläkään näe niitä klassikko Raquel-kenkiä omissa tassuissani, mutta yhdet sähkönsiniset siipikengät olisin voinut ostaa jos olisi ollut kokoja, Pete tosin ei tykännyt niistä ollenkaan :D 

Sillä silmällä olen verkkokaupasta katsellut Bugseja myös harmaana, mutta koska niille ei ole mitään oikeaa tarvetta, niin saavat jäädä muille. Nuo Lulut silti kummittelee takaraivossa, eli jos jollakulla on sähkönsiniset tai mustat koossa 37 ylimääräisinä, niin hihkaskaa vaan. Saattaisin sortua :D Myös Bugs-lompakko ois aika kova.. 

No säästellään taas, seuraavana merkkipäivänä taas jotkut. Hih ;)


Tänään olisi illalla luvassa omakotitalon näyttö. Jännää!

8 kommenttia:

 1. Onnea vielä tätätkin kautta Heidi, tosi mahtava juttu! :) ..Omakotitalon näyttö..? Muutto mielessä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan päätetty lykätä sitä talonrakennusta, ja yritetään etsiä valmis meitä miellyttävä talo. Tekis jo mieli pois kaupungista koirien takia. :) Kiitti!

   Poista
 2. Hurja Parikka-himo täälläkin, vaikken ees ensimmäisiä oo päässyt vielä kunnolla käyttämään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei enää kauaa :D Mä en varmaan malttais ostaa häihin jotain kivoja kenkiä, kun haluaisin ne jalkaan ja käyttöön heti.

   Poista
 3. Onnea valmistuneelle ja upean lahjan olet kyllä itsellesi hommannut! <3 Ihanat!!!
  Ja onnea näyttööööööön ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Korppunen!
   Voisiko kenkien kanssa mennä naimisiin? Tai talon?

   Poista
 4. Onnea hei! Ja onnea Bugseistakin, onhan ne nyt täydelliset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vähän harmittaa, että Tukholmaan on luvattu niin surkeeta keliä, etten pääse näyttää Bugseille maailmaa. Mutta ehkä niitä laivalla voi pitää :D

   Poista