sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Met-gaala 2014

Met-gaalassa nähtiin taas toinen toistaan mielenkiintoisimpia asuja (huomatkaa sanavalinta) ja tällä kertaa päätin taas koota mielestäni onnistuneimmat asut mutta myös ne wtf-fiiliksen aiheuttaneet asut. Aloitetaan kuitenkin positiivisilla jutuilla :)

Anna Kendrickin klassinen J. Mendel iltapuku on upea, tyylikäs ja pukee kantajaansa. Varma valinta ei ole koskaan huono asia. 

Arizona Russo edusti hehkuvan punaisessa Ralph and Russo puvussa. Muhkea ball gown helma ja puvun siro yläosa henkivät 50-luvun tunnelmaa. 

Blake Livelyn upea old hollywood glamour -puku on Gucci Premieren mallistoa. Upea look, upea nainen!

Fifty Shades of Grey elokuvan naispääosan roolin napannut Dakota Johnson oli pukeutunut Jason Wu:n tummansiniseen pukuun ja poseeraakin tässä itse suunnittelijan kanssa. 

Tyttömäisen tyylin taita Hayden Panettiere edusti Dennis Passon hempeän värisessä printtipuvussa. Yläosa istuu kauniisti, mutta helman viimeistelyssä on taidettu käyttää hiukan turhan leveää kovikenauhaa. 

Jessica Alban kullanvärinen pitsipuku ei tässä kuvassa nyt pääse kovin hyvin esille, mutta se löytyy esimerkiksi täältä. Puvun on suunnitellut Jessican vierellä poseeraava Diane von Furstenberg. 
 
Kylie Jenner edusti Topshopin custom -mekossa, joka on klassinen, kaunis ja inan liian tiukka lantiolta. 

Kylie Minogue näyttää Afroditen ruumiillistumalta Marchesan upeassa iltapuvussa. 

Laetitia Castan paljettinen iltapuku on samaan aikaan seksikäs ja rento. Puku on Givenchyn haute couture. 

Upea Leighton meester oli valinnut päälleen samaan aikaan rohkean, mutta silti säädyllisen  puvun, jonka on suunnitellut Emilio Pucci. 

Selena Gomez luotti Diane von Furstenbergin klassiseen luomukseen ja onnistui. Nuori nainen näyttää upealta!

Suki Waterhouse oli valinnut päälleen Burberryn röyhelöisen puvun, jossa on idea kohdillaan, mutta toteutus mielestäni kantajansa päällä epäimarteleva. Kuppiosa lytistää Sukin rintamuksen ihan minimaalisen näköiseksi - se näyttää mielestäni liian pieniltä bandeau-bikineiltä. Lisäksi helma lähtee joko liian ylhäältä tai liian alhaalta, tehden kantajastaan todella suoran näköisen. 
Mitäs mieltä olitte? Oliko omissa suosikeissanne samoja pukuja? Kaikki kuvat on nähtävillä täällä, eli kuvat lainattu taas style.com:ista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti