keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Kim Kardashianin häälook vol 2

Kauas ollaan tultu tästä vuoden 2011 lookista, ja vaikka monella taholla on sanottu, että tämä uudempi look on parempi, en lähtisi niitä erottelemaan. Aikaisempien häiden look kuvasti sen hetken muotia ja oli sopiva Kimille siinä elämäntilanteessa. Tämä Givenchyn pitsiluomus taas henkii viimeisen päälle tämän hetken muotia, ja jos Kim menisi naimisiin kolmen vuoden päästä uudestaan, olisi tämä taas vanhaa muotia.  Niin se menee :)

Nämä kuvat lainasin Glamour-lehden sivuilta (lue juttu täältä), jonne ne oli päätyneet E-newsin kautta, siksi tuo iso E-logo. 

Kimin puku on kokonaisuudessaan upea, ja saa Kimin vartalon näyttämään upealta. Vaikka puku on merenneitomallinen, se ei korosta (varmasti kiitos spanksien) liikaa leidin muodokasta takapuolta. Jotkut Kimin asuvalinnat nimittäin saavat hänen takapuolensa näyttämään jopa pelottavalta. 
Puku on upea sivulta, siinä on erittäin hyvä istuvuus, ja laahus on todella upea. Myös takaa puku on ihan loistavan näköinen, vaikka en yleensä välitäkään paljastelupuvuista :)
Ainoastaan etuosa on mielestäni hieman raskaan näköinen. Mielestäni hiukan avoimempi kaula-aukko, vaikka venepääntiellä ja vähän läpikuultavuudella olisi ollut kauniimpi ja kevyempi. En ole juuri koskaan välittänyt täyspitkistä hihoista, enkä välitä vieläkään. 
Niin ja tuo huntu, saattaa olla että sen pituutta oli hiukan liioiteltu ;) Varsinkin kun se ei näytä olevan missään vihkikuvissa edes käytössä..

Tärkeintä kuitenkin, että Kim näyttää kuvissa säteilevältä ja onnelliselta. 

Mitäs mieltä sinä olit Kimin tämän kertaisesta häälookista? 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti