torstai 22. toukokuuta 2014

Hiljaisuuteen on ollut syy...

Viime aikoina ei ole paljon oman blogin puolelle ollut sanottavaa. Kun tekee päivät töitä ja illat valmistelee näyttöjä tai käy lenkillä, ei intoa ja energiaa ole riittänyt mihinkään.
Tänäan oli tähän mennessä jännittävin päivä miesnaismuistiin, nimittäin kahden näytön suorittaminen. Ja niin hullustihan siinä sitten kävi, että kummatkin menivät läpi ja meikäläisestä leivotaan virallisesti ensi viikon perjantaina ompelijamestari! Toki voin juhlia sitä jo nyt, sillä tein tutkinnon pelkillä näytöillä, eli käytännössä homma on jo varma.
Olin aamulla niin jännittynyt, että unohdin kotiin varmaan puolet tavaroistani. Bussipysäkillä päätin, että nyt jos koskaan on oikea aika tilata haaveilemani Minna Parikan Bugsit, ja niin tein. Käyn ne huomenna ennen Rottishovin helaleirille lähtemistä hakemassa. Päätin, että kengät on joko lohdutuslahja, jos näytöt ei mene läpi, ja palkinto jos ne menevät. Paljon mukavampihan se on nämä pupuset palkinnoksi hakea.

Tältä erää en nyt muuta kirjoita, vielä pitäisi nimittäin hoitaa siivous ja lenkki tänä iltana. Lainasin Parikan omia kuvia näistä supersöpöistä kengistä, huomenna voin mallailla teille miltä ne näyttää eikän tassuissa <3 p="">

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti