perjantai 4. huhtikuuta 2014

Pronovias 2015 - osa 4: Asusteet

Viimeinen Pronovias-postaus edessä. Toivottavasti teitä jaksaa vielä kiinnostaa, vaikka reissusta onkin jo aikaa kuukausi. Miten tämä aika taas vierähti niin nopeasti? No aina ei voi blogia laittaa ykköseksi.

Mitäs niiden Pronoviaspukujen kanssa sitten puetaan ensi vuonna? No pitkiä huntuja. Siis tosi pitkiä huntuja. Moni hunnuista oli tehty pilkkutyllistä, mikä omaan silmään näyttää kivalta, kun kyseisestä materiaalista tykkään. Tiedän toki, että osa sitä vihaa.
Lisäksi nähtiin boleroita, leveitä kangasvöitä, jotka sidotaan taakse hillittömällä rusetilla, blingblingejä, sulkia.. ja joitain melko 200-luvun alun henkisiä tiaroita, mutta jätin ne kuvaamatta. Jotenkin en usko, että aika on vielä niille kypsä. Voin toki olla väärässä. Vai kuinka moni siellä laittaisi sellaisen keskeltä korkean tiaran päähänsä?

Pilkkutylliä ja selkeä reunapitsikuvio. 

Pilkkutylliä ja romanttinen pitsireuna. 

Aina ei tarvitse olla se pitsin piparireuna yksityiskohtana. 

Pilkkutylliä ja pehmeää calais-pitsiä (oih ja voih).

Pitsin ei aina tarvitse oll aihan reunassa. Tämä oli mielestäni tosi kiva. 

Astetta rouheampaa. Tämä sopisi yhteen yhden tällä hetkellä työn alla olevan pitsipuvun kanssa. Siitä kurkistusta Tuhkimotarinan blogin puolella ensi viikolla. 

Isoja ja näyttäviä blingblingejä ripsinauhoissa. 

Sulkia! PS. Ninkalla on jo nyt saatavilla vastaavia. 

Ihanan romanttinen kukkavyö. Tänne tulee taakse massiivinen rusettikoriste. Stilissiman Instagramissa on kuva takaosasta. Eikö ole hillitön?
Laittaisitko sinä jonkun näistä pukusi kanssa? Vai onko pilkkutylliset hunnut ihan nounou?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti