maanantai 10. maaliskuuta 2014

Pronovias 2015 osa 2 Kauneimmat puvut

Tänään päästäänkin itse asiaan, eli tapahtuman kauneimpiin pukuihin. Nämä ovat minun mielestäni kokoelmien parhaita pukuja. Ristiriitaista kyllä, näissä puvuissa ei välttämättä ole parhaat kuvat. Prono-ketjun puvut on ainakin Stilissimaan aikaisemmin ostettu ihan vain kuvien perusteella. Sen takia jotkut helmet ovat lipsahtaneet ohi, ja jotkut valinnat eivät olekaan sitten livenä houkutelleet niin paljon. Sen vuoksi tämä Barcelonassa järjestettävä katsaus oli loistava. Itse missasin paluulentoni vuoksi muotinäytöksen, jossa puvut olisi vielä pystynyt katsomaan mallien päällä. 

Mutta ei se mitään, ompelijana osasin kyllä katsoa kunkin puvun "ongelmakohdat" ja toisaalta, eipä puvut mallien päällä koskaan näytä samalta kuin "oikeiden" ihmisten. 

Osa kuvista on valaistusolosuihteista johtuen vähän hämäriä. Halleissa oli kyllä lamppuja, mutta mielestäni niiden valo oli vähän kelmeää ja tehotonta. 


Tämä puku kolahti minuun sen poikkeuksellisen keveyden ja pääntien ansiosta. Itse kuitenkin muuttaisin pääntiellä olevaa pelkällä pilkkutyllillä verhoiltua kohtaa jotenkin. Tai vaihtaisin pilkkutyllin tavalliseen. Niin paljon kuin pilkkutyllistä pidänkin, mielestäni tässä se näyttää hiukan hassulle. Tämä puku on La Sposan kokoelmista.

La Sposan puku on myös tämä upea härvelihelmainen merenneitoyksilö. Hanna ei niinkään fanittanut noita kapeita pitsiolkaimia, mutta näin jälkeenpäin kuvasta katsottuna minä ainakin pidän myös niistä. Myös tuo kauttaaltaan kirjailtu miehusta näyttää upealta. 

Tämä keijuhötönen puku oli varmaan lempparein puvuista. Pidän kovasti tuosta hötöisestä tyllikerroksesta ja lisäksi nuo köynnösmäiset kirjailut toimivat omaan silmään erittäin hyvin. Myös pääntie on onnistunut, joskin hiukan avara. 

It's my partyn iltapukupuolelta löytyi muutama Charleston-helmi, joista Hanna taisi vilkuilla tätä sillä silmällä itselleen. Näitä lyhyitä pukuja ei taida Stilissimaan olla tulossa, tosin jos niihin näin keväällä ihastuu, niin ainahan niitä voi kysyä. 

Näistä kimmelimekoista pidin enemmän tästä. Ehkä musta väri puhuu puolestaan, tai sitten se johtuu siitä, että pidän itsellä enemmän näistä siroista olkaimista. En kuitenkaan laittanut tilausta tästä menemään :)

Tämä puku on melkein täysin kopio yhdestä puvusta, joka asustaa päässäni. Siitä oli tarkoitus tehdä Love me do:hon näytöspuku, mutta aikataulu tuli vastaan ja nyt se jää omalta osaltani haaveeksi. En nimittäin voi tehdä täysin samanlaista pukua...

Tämä lyhyt puku oli mielestäni aivan suloinen. Sain tästä inspiraation tilata itselleni pilkkutylliä jota voin tehdä oman versioni. Mielestäni pääntien muoto on kuitenkin hiukan hassu. Sen pitäisi olla hiukan leveämpi tai kapeampi jotta se näyttäisi omaan silmään onnistuneelta. Tämä on niitä pukuja jotka olisi pitänyt nähdä mallilla. 

Tämä puku kolahti melko kovaa kaikessa yksinkertaisuudessaan. Pronon erikoisalueita on kaavoitus, ja tässä hyvät naiset on onnistunut muotoilu. Kaunis prinsessaleikkaus, upeasti istuvat holkkihihat ja hyvän muotoinen puolimerenneitoleikkaus. Tämä puku kuuluu niihin aikaisemmin mainostamiini mikado-pukuihin. La Sposan kokoelmasta. 

Ihanan kevyen näköinen hihallinen pitsitylliunelma löytyi White Onen valikoimista. Tämmöinen todennäköisesti löytyy sitten syksymmällä ainakin Stilissimasta, ellei jopa myös Pukukoodista. Itse pidin tämän puvun yläosan keveydestä. Hiha eivät saa olla raskaat, joskin myös niitä löytyi näistä kokoelmista. Ne saavat suosiolla jäädä muille. 

Tässä umpinaisessa pitsipuvussa oli todella hyvä pylly. Jos joku osaa kaavottaa hyviä takapuolia, niin Pronovias. Muistaakseni myös Hanna näytti vihreää valoa tälle tyylikkäälle puvulle, eli syksyllä nähdään!

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä White onen versio keijuhötöstä. Ei ihan niin matala kuin La Sposan esikuvansa ja kirjailutkin on erit, mutta kovasti tämäkin livenä miellytti omaa silmää. Voiton vie kuitenkin La Sposan vastaava. 
Miltäs näyttää teikäläisten silmiin? Mikä iski eniten ja näyttivätkö puvut siltä miltä pitää?

3 kommenttia:

 1. Noi keijuhötöt pisti silmään, ihania! Ja lyhyet tummat iltapuvut. Äitille voisin meidän häihin kuvitella semmosen lyhyen iltapuvun :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keijuhötö taitaakin olla ehkä paras kuvaus ikinä :D
   Löysin eilen muuten Prismasta Lisa R Jonesin uuden sarjan ekan osan. Koukutti ihan saman tien! Suosittelen ;) Luin sen bussimatkoilla puoleen väliin. Amy Bensenin salattu elämä - Pakopaikka.

   Poista
  2. Jee! Pyydän synttärilahjaksi peteltä sen :p

   Poista