sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Pronovias 2015 osa 1 - Yleisfiilis

Viimein sain purettua Barcelonan reissun kuvat kameralta ja muutama tunti niiden kuvien läpikäymiseen taas meni. Koska kello lähentelee jo nukkumaanmenoaikaa, teen tänään vaan pikkuruisen postauksen yleisfiiliksestä.

Ennakkokatselmus järjestettiin Barcelonassa konferenssikeskuksessa, jonne kuljettiin ihan mielettömän upean puutarhan läpi. Kiersimme Hannan kanssa ensin koko alueen läpi ja pikaisen lounaan jälkeen vielä uudestaan Pronoviaksen Suomen edustajan kanssa. Varsinainen tilauksen teko jäi seuraavalla päivälle Hannan harteille, eli minäkään en tiedä mitä Stilissimaan ja Pukukoodiin lopulta tulee. Minua kutsui heti tiistaiaamuna lentokenttä ja koti.

Puvut oli aseteltu halleihin nukeille, jokaisen nuken vieressä oli myös puvun markkinointikuva. Kuvitelkaa nukke toisensa jälkeen pukeutuneena toinen toistaan kauniimpiin pukuihin. Vaikuttavaa. Kauneimmat puvut taisivat löytyä La Sposan kokoelmista. Valitettavasti me pääsimme shoppailemaan vain White onea ja Avenue Diagonalia.

Tämän ketjun puvut on Euroopassa huippusuosittuja eikä syyttä. Tämän kokoelma oli takuuvarma, vaikkakin pientä moitetta voisin antaa yllätyksettömyydestä. Pukujen yleislinja on melko lailla samaa, kuin mitä tämänkin vuoden kokoelmissa on. Oikeastaan ainoat "uudet" jutut on mikado-kankaiset, hyvin pelkistetyt puvut prinsessa Victorian tyyliin. Muuten kokoelmissa on paljon pitsiä, hihoja, tylliä ja kimallusta. Otin muutamista suosikkipuvuistani kuvia, mutta niihin pääsemmekin sitten vasta huomenna.

Nyt, hyvää yötä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti