sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Pronovias 2015 - Mielenkiintoisimmat yksityiskohdat

Ihanaa sunnuntaiaamua! Täksi viikonlopuksi saatiin vielä talvi hetkeksi. Olen naureskellut tämän viikonlopun facebook feedilleni, kun joka toinen ihminen on valittanut "takatalvea" vaikka oikeasti kyseessä on täysin normaali talvi-ilmiö. Ihmiset sokaistuivat omituisesta talvesta ja aikaisesta keväästä, eivätkä muista, että viime vuonna vielä huhtikuussakin oli enemmän lunta kuin nyt :D

Oletteko muuten miettineet, että muutenkin tuntuu että syklit on muuttanut kuukausia. Minä ainakin koen kesäkuukausiksi ennemmin heinä-elo-syyskuun, kuin kesä-heinä-elokuun. Syyskuussa on nimittäin nyt pari vuotta ainakin ollut paremmat säät kuin kesäkuisin. Näin ollen syyskuukausiksi lukisin loka-marras-joulukuun, talveksi tammi-helmi-maaliksen ja kevääksi huhti-touko-kesän. Ihan noin mustavalkoisia nuo rajat ei tietenkään ole ikinä.

No, päivän asia ei ollut kuitenkaan sää, vaikka siitä voisikin puhua ikuisesti. Nyt hypätään taas vajaa pari viikkoa ajassa taaksepäin ihmettelemään ihania pukuyksityiskohtia.

Mattapintaiset paljetit ja lace-on-lace
Mattapintaiset paljetit näyttävät tietystä kulmasta huomaamattomilta, mutta toisista ne heijastavat himmeästi valoa luoden jännitävää kolmiulotteisuutta pukuun. Siihen kun lisää pitsikirjailut pitsille niin saadaan lisää kolmiulotteisuutta. 

Ripotellut paljettikirjailut ja kaksinkertaiset kankaat
Miniminipaljeteista tehdyt pitsien muotoa jäljittelevät tuovat lisää eloa pintaan. Tässä puvussa oli tavallisen tyllikerroksen alla lumipallopilkullinen kerros. Lähikuvassa pilkut näyttävät tosin liimatahroilta. :D

Näkyvät korsettirakenteet
Näyttävät tikkaukset korseteissa tuovat särmää ja rokkia muuten romanttisiin pukuihin. Cymbeline on luottanut tähän tyyliin jo vuosia ;)

Kerrokselliset helmat
Muhkeaa tylliä, pitsiä, pitsireunustettua tylliä.. kunhan niitä on kerroksissa. Ja etenkin merenneitomuotoisissa puvuissa. 

Strassatut yläosat ja blush
Muutamassa puvussa oli kauttaaltaan kimaltavat korsettiosat. Jokaisen harakan unelma. Lisäksi kuvassa yhdistettynä haalean vaaleanpunaiseen tylliin.

Läpikuultava pitsi blushilla pohjalla ja valkoisilla helmillä
Kuvassa näkyviä lasihelmiä on aina käytetty etenkin kirkkaina, mutta nyt ne on ihan kokonaan valkoisia. Ja niillä kirjaillaan reilusti ja näkyvästi. Valkoinen pitsi blushilla pohjalla toimii. Läpikuultavia pitsiyläosia on jo tällä kaudella, mutta nyt yläosat ovat aiempaa kevyempiä.

Pikkuruiset satiinirusetit
Tämä puku oli fiftarihelmainen, mutta pitkä. Siinä oli hirmu kaunis vyötäröosa, joskin koko muu puku ei sitten iskenyt. 

Strassikoristellut olkaimet
Upeat kirjailut okapäillä korostavat yläosaa. Yhdistettynä muhkeaan tyllihelmaan syntyy erittäin tasapainoinen kokonaisuus.

Ripsinauha ja korallipinkki
Ripsinauhaa kaikissa mahdollisissa väreissä. Mutta etenkin korallipinkkinä. Tätä tyyliä näkyi kaikisa kolmessa näkemässämme kokoelmassa. Osaan se sopi, tähän kapeaan pukuun ei niin hyvin kuin johonkin leveämpään, mutta tästä tuli paras kuva ;)

Näyttävät katkaisut
Jokainen ihminen kannattaisi katkaista jostain kohdasta. Tämä katkaisulinja oli rinnan alla luoden kantajastaan aavistuksen pidemmän vaikutelman. Kaikessa vanhanaikaisuudessaan se oli yhdistettynä romanttiseen pitsipukuun mielestäni kaunis kuin koru. 

Mattapintaiset paljetit lehtikuvioina
Nämä ovat hiukan ristiriitaiset mielestäni. Toisaalta ne näyttivät kivan erilaisilta ja moderneilta pitsipukua vasten, mutta jotkut varjokohdat jäivät mustien läiskien näköisiksi. Ei ainakaan kovin perinteiselle ja hillitylle morsiamelle.

Pitsillä kehystetty helma
Pitsikirjailut helmassa olivat lyhyitä edessä ja pitenivät radikaalisti sivuille päin kehystäen koko helman. Tässä käytetty kaunista guipurehenkistä pitsiä. PS. Huomaa ripsinauha ;)

Iso blingblingvyöt
Mikä kruunaisi kapealinjaisen ja romanttisen pitsipuvun paremmin kuin jättimäinen blingbling. No ei mikään. Laadukkaat strassit säihkyivät voimakkaasti mutta tallentuivat kameralla hiukan harmaina ja tummina. 

Sulat
Sulkia saa nyt myös edullisemmista kokoelmista. Tämä puku oli muistaakseni White onen,  ja on aito joutsenlampi-puku. Ennustan tästä yhtä bestselleriä kun se kauppoihin selviää.

Kolmiulotteiset kukat
Samasta puvusta kuin edellinen kuva, sulkiin on yhdisetty lumipallokukkia. Mielestäni ne oli aivan hurmaavia, mutta toki tiedän että joku toinen vihaa niitä koko sydämensä pohjasta. Fakta ei kuitenkaan muuta sitä ennustusta jonka annoin edellisessä kuvassa. 
Minkä näistä yksityiskohdista sinä valitsisit pukuusi? Ja mitä et ottaisi mistään hinnasta?

5 kommenttia:

 1. Sulat <3 mattakirjailut puvussa näyttää myös todella kivalta! ripsinauha tuntuu jotenkin vähän arkiselta satiininauhan jälkeen, mutta ehkä kokonaisuudessa oli toimiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ylläty että pidät sulista eniten :)
   Mä en ite oikein välitä niistä tavan satiininauhoista. Ne kiiltää niin paljon. Jotenkin olen enemmän samettinauhaihmisiä. Ripsinauhat asettuu johonkin siihen väliin. Ainakin ne on erilaisia kuin yleensä. :)

   Poista
 2. Voi ei miten ihania yksityiskohtia! Tänne sulkia kiitos! :-D

  VastaaPoista
 3. Harmi että omat häät on jo ollut, muuten sulkapukua ois pakka päästä sovittamaan!:) Niin ihanan näköinen!

  VastaaPoista