maanantai 10. maaliskuuta 2014

Eläimellistä menoa Puistolassa

Eilen oli viimein sopiva päivä fotaamiselle. Kävin aamulla sovittamassa Korpun kukkaistyttöjen mekkoja, ja Pete ja Lassi tulivat saattamaan mut. Tarkoituksena oli siis esitellä meidän pikkukoira Korpulle :)
Lassi oli oma valloittava itsensä, ja toimitti siinä samalla rikkaimurin virkaa.

Myöhemmin leikittiin vielä kaikkien eläimien kanssa vuorotellen pihalla, kun oltiin ensin haravoitu ja siivoiltu pihalla. Pete nappasi myös yhden sojottavan syreeninoksan pois, näissä kuvissa se lojuu vielä keskellä pihan laudoitusta. Ensimmäisenä pihailuvuorossa oli Justiina, josta mulla ei nyt valitettavasti ole kuvia, kun se keskittyi vain järsimään tuota oksaa. Siitä ei kovin hyviä kuvia tule. Justiinan kanssa samaan aikaan nappasin mukaan myös Hamsterin, joka maastoutuu tuollaiselle lehtiselle pihalle täydellisesti. Vikana pihalle pääsi hulivili-Lassi, joka ensimmäisenä nappasi jotain jyrsittäväkseen. Sitten me vähän painittiin, ja lopulta tuo 15 kiloa pomppasi allekirjoittanutta vasten niin tehokkaasti että kaaduttiin kummatkin maahan. Voi sitä pusujen määrää mitä äiskä sitten sai :)

//We spent the day at our yard playing with the kids. Hamster tried to hide from us and Lassi took me down and gave me lots of kisses.

8 kommenttia:

 1. Ihihiii, koirapaini on ihan parhautta! Aloin kihittämään tuolle kirahvijalkaiselle nojailijalle ihan spontaanisti. Ei auta meikäläisen koiravauvakuumetta yhtään! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lassi juoksee aina ihan täysiä päin ja sitten ollaan mukkelis makkelis lattialla. Ja kamala pusuttelu. Toisina hetkinä se on sellainen äpärä että tekee mieli myydä se ensimmäiselle vastaantulijalle :D

   Poista
 2. Ihana koira! Ja kissa myös! <3

  VastaaPoista
 3. Ihana ihana kilpparikisu siellä! Täällä kilppari-maine coonin äiti ^^

  VastaaPoista
 4. Sun Toscasi muistuttaa aikalailla meijän Hamsun isosiskoa, Jokeria, jonka mä oisin halunnut. Ihana sun otuksesi <3

  VastaaPoista