torstai 13. helmikuuta 2014

Uusia tuulia Turun pukumarkkinoilla

Tällä kertaa tarjoillaan turkulaisille namia, Marinetten paikalle Maariankadulle on avattu nimittäin uusi hääpukuliike Pukukoodi. Marinettehan lopetti toimintansa viime vuonna ja ohjat otti haltuunsa meikäläisen entinen pomo Hanna, joka ohjailee myös Helsingissä Stilissiman ja Lovebirdsin toimintaa. Melkein kaikki vanha varasto myytiin pois Marineten loppuunmyynnissä ja tilalle ostettiin viimeisen päälle muodin mukaisia pukuja. Puvut valikoitiin tarkkaan asiakkaiden toiveiden mukaan.

Muutama vanha tuttu löytyy merkkivalikoimasta: valikoimassa on Pronovias-ketjun Avenue Diagonalin ja White Onen pukuja, sekä ranskalaisen Eglantinen edullisemmat puvut. Myös Agnesin ja Elizabethin eurooppalaista työtä olevat ja hyvin istuvat morsiuspuvut löytyy edelleen valikoimasta. Uusi merkki on Pronuptia jolta löytyy paljon kauniita, edullisia pukuja. Viimeisimpänä uutuutena, on allekirjoittaneen ihan lempparimerkki, Cymbeline, jota myytiin ennen vain ja ainoastaan Stilissimassa. Nyt sitä saa myös Turusta, mikä on mielestäni erittäin hieno juttu! Tässä kaupassa ei tosiaan ole väliä, minkälaisen budjetin kanssa sinne menee.

Hääpukujen lisäksi valikoimissa on ilta- ja wanhojenpukuja sekä pukuvuokrausta miehille.

Pukukoodi on avattu ihan hiljattain, joten nettisivut on vielä työn alla. Pukuvalikoimaa pääsee toki kurkkimaan facebookissa. Sen lisäksi valikoimaan voi vielä vaikuttaa, eli toiveita kannattaa nakata sähköpostilla osoitteeseen pukukoodi@pukukoodi.net.


PS. Tämä tyttö lähtee muuten maaliskuussa Ex-pomon kanssa Barcelonaan Pronoviaksen muotinäytökseen valikoimaan ensi vuonna myytäviä morsiuspukuja. Pronovias 2015 täältä tullaan! ;)

1 kommentti:

  1. Voi vitsi, nyt minä olen kaihoisana lukemassa sinun tekstiäsi. Barcelonaan! Kuulostaa ihan mielettömän siistiltä reissulta! :)

    VastaaPoista