maanantai 3. helmikuuta 2014

The dog trip, päivä 1 Helsinki-Riika

Josko sitä alkaisi pikkuhiljaa purkamaan kuvasatoa meidän koiranhakureissulta. Ensimmäinen etappi oli siis aamulautta Tallinnaan ja siitä Via Balticaa pitkin Riikaan. Ajeltiin tosiaan koko ajan autolla (paitsi aamulla lautalla) ja melkein kaikki kuvat on otettu siis pelkääjän paikalta. Yhdessä kohtaa pyysin Peteä pysähtymään näköalapaikalla...

Varmaan ainoa järkevä kuva meikäläisestä reissulta. Puhelimessa taitaa olla pari kuvaa kun oltiin TGI Fridaysissa Riikassa syömässä ja juomassa. Tässäkin kiskon heti aamusta mangovodkalla terästettyä kaakaota, hyvin kevyen aamupalan jälkeen oli kyllä virheratkaisu. Nukutti tosin ihan hyvin... 

Aurinko nousee Helsingin ylle. 

Pakkohan sitä oli ottaa yksi peilikuva... 

ja itsestä räpsästy kuva. Mukana myös ukko. Lupasin sille ettei sen naamaa näy :)

Saavuimme juuri Tallinnaan. 

Sokos Hotel Viruhan se siellä :)

Poispäin Tallinnasta. Ulkona on mukavan kirpakan näköistä. 

Viro-Latvia-Liettua oli ihan talvisia. Mielettömiä maisemia ja lumen kuorruttamia puita. Harmi etten saanut kunnoll kuvaa niistä loputtomiin jatkuvista valkoisista maisemista.

Latviassa ajelimme läheltä merta, ja tuolloin aurinko porotti upeasti taivaalta. Näin pienen näköalapaikan ja pyysin että voitaisiin pysähtyä. Löysimme maisemat, jotka voittaa mun mielestä ihan koska tahansa minkä tahansa hiekkarantakuvan. 

Loputtomiin jatkuva meri.

Luminen ranta ja matalalla porottava talviaurinko. Pari muuta jotka olivat eksyneet samoissa tarkoituksissa paikalle kuin me. 

Aivan valtavan upeita törröttäjiä ja voi mitkä värit...

Vuoden luontokuvaaja :D

Olette saapuneet määränpäähänne, Riikaan. Oikealla näette paikallista kerrostaloasumista. 

Kaunis talo :)

Ja vähän erilaista maisemaa. Tykkään ihan hulluna tälläisista ränsistyneistä varastorakennuksista. Voisin kuvata kaikki hääpuvut sellaisessa :)
Aurinko laskee juuri parahiksi kun saavuimme melko komealle sillalle. Määrnäpäässä yövyimme Rio de Janeirossa, Motel Autosolessa. Ei pöllömpi paikka. 
Sellainen päivä. Ajokilometrejä muistaakseni karvan yli 400, ajotunteja n. 6. Illalla kävimme kylillä, söimme illallista TGI Fridayssa, missä sattui juuri olemaan happy hour ja join kaksi drinksua ihan yksinäni. Kurkkasimme yhden ostoskeskuksen ja kävimme Stockmannilla kurkkaamassa josko löytyisi mulle sitä yhtä Liebeskindin laukkua. Sitten taksilla hotellille ja unten maille.

Osaa 2 odotellessa, seuraava päivä on nimittäin ihan järkyttävä :D

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää ja kakkospäivää kyllä nyt odotetaan :D

    VastaaPoista