perjantai 28. helmikuuta 2014

Pronovias 2015 esikatselu

Huomenaamuna on edessä lähtö Barcelonaan, mielestäni tosin ihan luvattoman aikaisin :D Lento lähtee klo 6.15, eli mun pitää nousta jo joskus puoli neljän aikaan.. Hullua. Onneksi Pete tulikin yllätyksenä päivän aikaisemmin kotiin, ja lupasi heittää kentälle niin ei tarvitse maksaa taksia :) On meinaan astetta kalliimpaa öiseen aikaan ja vielä viikonloppuna...

Barcelonassa odottaa pari humbuukipäivää, ja maanantaina koittaa sitten se päivä, mitä varten koko matkalle lähdetään: Pronoviaksen 2015 mallistot esitellään sisäänostajille. Uteliammat voivat käydä kurkkimassa Pronoviaksen Instagram sivuilta esimakua tulevaan. Morsiamille puvut julkistetaan vasta syksymmällä, mutta hassua kyllä, puvut ostetaan sisään liikkeisiin jo nyt. Siinä saa olla melkoinen ennustajaeukko, että tietää mitä morsiamet haluavat päälle vuoden ja ylikin päästä.

Heitänkin pallon nyt 2015-morsiamille: Millaisene pukuun sinä haluaisit pukeutua hääpäivänäsi? Vastauksia voi heitellä tänne kommenttiboksiin viikonlopun ajan ja lupaan kaikin mahdollisin keinoin yrittää vaikuttaa toiveisiinne.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti