keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Mitä kuuluu?

Moikka!

Täällä on ollut suhteellisen kiireistä viime päivinä, siksi blogissakaan ei ole juuri tapahtunut. Koska kamera ei ole mulla kulkenut mukana kauhean aktiivisesti, tähän postaukseen ei tule uusia kuvia. katsotaan josko sitä viikoloppuna saisi jotain kuvia esimerkiksi meidän 13 viikkosesta pikkupojasta ;)

Tässä pähkinänkuoressa mitä meille on tapahtunut:

-Lassi kävi rokotuksessa viime viikolla. Puntari näytti 11,5 kiloa. Äkkiseltään arvioisin, että tällä hetkellä mennään yli 12 kilossa.-Kissan kassa pelataan aina ja joka ilta kissaa ja koiraa, mikä aina välillä käy hiukkasen hermoille. Justiina ja Lassi on edelleen erotettuna, ulkona Justiina jopa yrittää hieman leikkiä, joskin hermostuu melko helposti. Yhteislenkit kuitenkin onnistuu, jos kummallakin on oma lenkittäjä. Sisällä tulee tappelu heti.-Lassi ei ole vielä lähellekään sisäsiisti, joskin isompi asia ei enää tule sisälle, vaan Lassi kyllä pyytää päästä ulos. Pienempi asia tulee usein vahingossa, eli jokaisen ruoan ja päiväunen ja leikin jälkeen suorinta tietä takapihalle tai ulos.

-Pete on neljättä viikkoa putkeen työmatkalla Hollannissa, ja olen ollut arkisin yksin. Viikonloput tuppaavat menemään tosi nopeasti. Ensi viikolla saan pitää ukon kotona keskiviikkoon asti, ja sitten on taas Hollannin aika.

-Oon ihan hullaantunut meidän autoon. En oo varmaan ikinä ajanut niin paljon kuin nyt. Lähdin jopa hakemaan mäkkäristä iltapalaa kun saatiin se, ihan vaan jotta pääsisin ajamaan. :)-Lauantaina oli Love me do-tapahtuma, ja meikä on vielä hiukan poikki. Mustat silmänaluset vaan kasvaa, vaikka ylitöitä en ole tehnyt sitten marraskuun. Unikin maistuu joka yö, mutta silti värimaailma synkistyy. Mistä lie johtuu.-Sunnuntaina liimauduttiin sohvalle katsomaan leffoja ja vedettiin ihan järkyttävät mättö-överit. Ei varmaan tarvii hetkeen herkutella. Telkusta tuli Good Will Hunting ja Rillit huurussa. Kävi meillä Tiina kylässä ja käytiin Jumbossa, että ei me ihan vaan maattu.

Happy Joe ja Good Will Hunting
-Tilasin sieltä Etsystä sen kaulakorun, jota fiilistelin aiemmin. Se on upea! Tulee varmasti käytettyä, jos ei häissä niin muissa juhlissa.


-Töissä on ollut mukavasti tekemistä ja voi vitsit kuinka nautin siitä, että mulla on juttuseuraa!

Palataan taas viikonloppuna, mulla on nimittäin lauantaina jotain uutta ja tuoretta esiteltävää. Jee!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti