perjantai 3. tammikuuta 2014

Wonderbra Ultimate Strapless + rintaliivivinkki

Ompelijana joutuu jatkuvasti opastamaan mistä kannattaa lähteä puvun alle etsimään niitä hyviä olkaimettomia liivejä. Aina olen joutunut vastaamaan melko ympäripyöreästi, kun itselläni on ollut vaan 10€ Seppälärintsikat (hyvät kyllä, ei siinä mitään). Monella asiakkaalla on ollut otsikon Wonderbrat, ja jokainen on niitä kehunut.

Käytän itse paljon painijanselkäisiä ja selästä avoimempia toppeja, ja vihaan rintaliivin olkaimia jotka vilkkuvat paikoista joista niiden ei pitäisi. Olen käyttänyt monenlaisia viritelmiä piilottaakseni olkaimet, mutta noiden Seppälästä ostamieni liivien ansiosta enää ei ole tarvinnut viritellä. Mutta koska ainoastaan yhdet liivit eivät riitä kenellekään, päätin testata Wonderbrata.

http://www.wonderbra.com/
Tilasin itselleni kuvan musta-nudet liivit joulun alla, ja pakko on kyllä liittyä kehujien joukkoon. Jo näppituntuma liiveihin oli täysin erilainen kuin muissa liiveissä. Naureskelin Peten kanssa niitä kouria jotka rintoja kannattelee. Nopea sovitus kun avasin ne paketista kertoi että istuvat ovat ja oikean koon olin tilannut. Eilen otin koeajolle uudet liivit, ja hyvin kyllä pysyivät. Laukkasin kaupungilla ja olin päivän töissä eikä liivit lähteneet valumaan. Uusien liivien tapaan myös Wonderbrat ovat todella napakat ainakin näin alkuun, joskin ne toivottavasti hiukan pehmenevät. Kourat tulevat melko alas tavallisiin liiveihin verrattuna, mikä aiheutti sen että liivit huomasi päällä. Tottumiskysymyksiä, muutaman käyttökerran jälkeen vartalo on jo tottunut eikä liivien olemassa oloa edes huomaa.

http://www.wonderbra.com/
Liivien koot menevät F-kuppiin asti, joskin en tiedä minkälainen saatavuus Suomessa on kaupoissa. Suosittelen kaikille (etenkin isompirintaisille) kuitenkin liivien ostamista ammattilaiselta, melkein kaikki tuppaavat nimittäin ostamaan väärää kokoa. Itselle oikea koko oli sama mitä käytän normaalistikin liiveissä. Erilaisista nettikaupoista Wonderbrata saa ainakin tilattua, mutta kannattaa ottaa tarkat mitat ennen tilaamista ja huomioda se, että alusvaatteilla ei välttämättä ole palautusoikeutta.

Usein käy niin, ettei ympärymittoja tai kuppikokoja riitä kaikille. Etenkin isorintaisilla, mutta pienillä naisilla on usein se ongelma, ettei tarpeeksi isoa kuppikokoa tehdä tarpeeksi pienelle ympärysmitalle. Tällöin suosittelen kääntymään Viipurin korsettiliikkeen puoleen. Olen joskus aiemminkin vinkannut aiheesta, mutta muistuttaminen ei ole koskaan pahasta. Arkadiankadulla olevassa liikkeessä on myös myynnissä alusvaatteita, eli jos tuntuu ettet ketjukaupoista löydä edes myyjän avustuksella, niin käy ainakin kurkkaamassa täältä. Vaikken ole itse kyseisessä liikkeessä käynyt, niin olen saanut monta tyytyväistä sinne lähettämääni asiakasta takaisin. Oli kyse sitten liian ison ympärysmitan kaventamisesta tai bodyn ja korsetin selän madalluksesta.

Täällä alkoi taas viikonloppu, TGIF!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti