keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi Vuosi 2014

OIkein ihanaa alkanutta vuotta. Blogi vaihtoi nimeä ja ulkonäköä, mitä tykkäätte?

Meillä uuden vuoden vietto meni rauhassa koiran kanssa kotona. Mulla oli pullollinen Fresitaa, mutta sekin jäi puoliksi juomatta. Meillä koira ei ole paukkuarka, mutta ei sitä vuodenvaihteeksi oikein voi jättää siltikään yksin. Käytiin yhdeksän aikaan ampumassa omat raketit, ja puolilta öin kurkittiin sitten ikkunasta kun lähipellolla ammuskeltiin. Katsottiin Bonesia ja Veronica Marsia. Enpä ois uskonut, että alle 30-vuotiaana en edes viitsisi lähteä juhlimaan :)

Tässä muutami kuvia meidän uudesta vuodesta.
Seuraavaksi lähdetäänkin käymään Appilassa, nähdään taas :)


2 kommenttia:

  1. Heh. Minä jo vähän ihmettelinkin, että mikä blogi tämä taas olikaan, kun nimi ei heti sanonut mitään. Uusi paketti siis. :) Meillä taas koiruus on armottoman paukkuarka, ja kun oli vielä uusi paikka muuton jäljiltä, tänä vuonna oli pakko turvautua lievästi rauhoittavaan lääkkeeseen. Uuden vuoden resepti oli muuten ennallaan, verhot kiinni, töllö tarpeeksi kovalla, ettei paukkuminen kuulu ja yrittää olla mahdollisimman normaalisti. Ei oikein juhliminenkaan innostanut muuton ja kauhean työrumban jäljiltä, joten yhtä löysästi vuosi vaihtui täälläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, monella varmaan ihmettelemisen aihetta :) Voi koiruutta, katsotaan mitä tykkää uusi tulokas sitten vuoden päästä. Miltä näyttää kotona?

      Poista