keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Somewhere only we know

Mietin pitkään blogille uutta nimeä. Jo muutaman kuukauden on tuntunut siltä, ettei blogin vanha nimi ja sen nykyinen tilanne enää kohtaa. Kun aloitin blogin, esittelin paljon omatekemiä pukuja, mekkoja maailmalla ja hääpukuja. Nyt niitä on enää harvakseltaan ja omat mekot ovat muuttaneet muualle, toisiin blogeihin: Tuhkimotarina ja ht design

Koska olen aina löytänyt mallistoihin, nettisivuille jne erilaisten biisien lyriikoista, päädyin käyttämään hyväksi tuntemaani tapaa. Somewhere only we know -kappaleeseen tutustuin Gleetä katsoessa. Se sai heti ensimmäisellä kerralla kyyneleet silmiini, ja se on lempibiisini.

Makustelin nimeä mielessäni muutaman viikon ja se tuntui oikealta. Tässä sitä siis ollaan. Jos nimen blogilleni antama kappale on vielä jolleki tuntematon, tässä kaikki kolme tuntemaani versiota kyseisestä biisistä, ensimmäisenä Bainen ja The Warblersien versio, joka on minulla myös soittoäänenä, seuraavana Lily Allenin (jonka musiikkivideo on muuten mielettömän koskettava, pillitin autossa ihan holtittomasti kun näin sen ekan kerran) ja viimeisenä Keanen alkuperäinen versio, jota olen tahkonnut nyt viime aikoina Singstarilla. Tällä hetkellä ennätyspisteeni siinä on jotain 9400 luokkaa. 
Suosittelen kuuntelemaan kaikki ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti