sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Liebeskind kokoelma karttuu

Hauskaa sunnuntai-iltapäivää!
Koska miehen puolikkaani matkusti eilen Karibialle, vietän taas tulevan viikon kolmistaan elukoiden kanssa. Tänään päätin viihdyttää itseäni parhaimmalla tavalla ja lähdin pyörähtämään Itäkeskuksessa kurkkaamassa alennsmyyntejä. Aleista ei tosin löytynyt mitään itseäni kiinnostavaa, ellei lasketa salitrikoita ja juoksutakkia, jotka ostin eilen Stadiumista.
Sen sijaan eksyin Stockmannille ja huomasin että siellä myydään lemppari laukkumerkkiäni, Liebeskindiä. Ostin kesällä Düsseldorfista New York Bagin alennuksesta, koska en vaan yksinkertaisesti voinut jättää sitä kauppaan. Olin nimittäin pitkään etsinyt nahkaista, isoa ja niitein koriteltua laukkua. New York on palvellut pitkään ja uskollisesti, mutta sen haittapuoli on se, että se on niin pirun tilava, että siitä tulee usein myös hyvin painava... :D

Liebeskind New York bag liebeskind-berlin.com
Kaipasin sen seuraksi kuitenkin pienempää laukkua, jonne mahtuu pokkari ja puolen litran vesipullo, sekä tietenkin avaimet, lompakko, puhelin ja bussikortti. Ne välttämättömimmät jotka mukanani aina kulkee. Ratkaisu tähän oli Mariella, johon mahtuu juuri sopivasti kaikki tarvittavat ja Olympuksen E-PM2 kamerani. Jippii!

Liebeskind Mariella liebeskind-berlin.com

Stockmannilla oli myös yksi laukku, jonka olisin ostanut myös jos ei valuuttapuoli olisi tullut vastaan, ja jos ei mulla olisi jo hyvää minilaukkua. Valitettavasti Tibby Cross olisi vaan aivan täydellinen. Se voi olla, että joudun tämänkin vielä jossain vaiheessa käydä hakemassa, kyllä se sen verran jäi kummittelemaan. Nyt ei vaan ollut sille tarvetta. Mutta kyllä tämä Tibby nyt täydentäisi kokoelman, vai mitä mieltä olette? Oon ihan sitä mieltä, että jos tän saan, niin kaikki muut pikkulaukut joutaa kirpparille. Niin kävi Mariellan ja New Yorkin keinonahkaisten edeltäjienkin.

Liebeskind Tibby Cross liebeskind-berlin.com
Mistä tykkäsitte eniten? 


2 kommenttia:

  1. Ehkä tuo ylin on mun lemppari... Vaikea päättää, kaikki on niin ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On siinä ekassa myös ehkä eniten tunnearvoa, se kun oli ihan eka oikea nahkalaukku minkä ostin :D

      Poista