lauantai 1. helmikuuta 2014

Grammy awards 2014

Grammyt on jaettu ja vieraat on kuvattu. Kohta on myös muutama puku ruodittu läpi. Grammyt on sellaiset juhlat, jossa se oma tyyli saa tulla vapaammin esille kuin muissa gaaloissa. Etenkin miesen asuissa näkyy paljon variaatioita. Naiset saattavat ilmaantua paikalla isoissa gaalmekoissa, lyhyissä coctailmekoissa tai housupuvuissa. Tässä muutama variaatio style.comista poimituista puvuista:

Beyonce harjoittelee hääpuvun pitämistä pukeutumalla valkoiseen ja läpinäkyvän asuun. Vaikka juhla onkin rennompi, niin en silti piittaa tuosta läpinäkyvyydestä. Pitsi on superkaunista. 

Katy Perryn ballerinapuku sopi teemaan nuottikuvioillaan. Puku on leikkisä ja tyylikäs, eikä tällä lailla läpikuultaminen ole paha asia ollenkaan. 

Natasha Bedingfield näyttää paljastelijoille, että on muitakin tapoja olla rohkea. Upea väri ja upea malli, sopisi vaikka niillä äiti-ihmisille :)

Sara Bareillesin asu on leikkisä ja trrendikäs (vai onko toi takaapidempi helma menossa pois jo). Olen kahden vaiheilla, onko nuo punaiet asusteet ihan hassut, mutta ainakin ne mätsäävät toisiinsa. 

Taylor Swift ei varmaan ikinä pukeudu huonosti. Ja melko usein valitsee kimalluksen. Tämä puku on erittäin tyylikäs ja trendikäs. 

Viimeisenä Queen Latifah, joka näyttää että pukeutuessa vartalonmyötäiseen vaatteeseen ei tarvitse olla nollakokoa. Tämä leidi näyttää upealta! 
Mikä puvuista päätyisi sinun komeroosi jos saisit valita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti