keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Golden Globes 2014

Awards season has started! Golden Globet jaettiin pari päivää sitten ja on aika ottaa katsaus juhla-asuihin. Tosi paljon oli hyvin yksinkertaisia iltapukuja, joista osa oli jopa turhan vaatimattomia. Tähän kokosin nyt style.comista suosikkipukujani.

Cate Blanchett oli pukeutunut trendikkääseen, pitsiseen ja osittain läpikuultavaan Armani Privé -iltapukuun.
Kaunis sävy ei ollut liian tumma vaalealle Catelle. 

Greta Gerwigillä oli Donna Karan atelierin lyhyt töllihörhelö. Hauskaa!

Julianna Marguliesin hauskasti pönäkkä ja kuvioitu musta mekko oli mulle tuntemattoman Andrew G:n käsialaa.

Rillit Huurussa-sarjan Kaley Cuoco oli pukeutunut hyvin samantapaiseen pukuun kuin joskus aiemmin, eli korsettiyläosaan ja muhkeaan helmaan. Puku näyttää hyvältä, ja on Rani Zakhemin tuotos.

Mila Kunis kimmeltää Gucci Premieren hopean sävyisessä iltapuvussa. Puku on tyylikäs, tosin vähän aikuismainen.

Sarah Paulsonilla oli Marchesan hauska ballerinaluomus.

Tatiana Maslany oli npukeutunut Jenny Packhamin jazzhenkiseen asuun. Tästä puvusta pidän tosi paljon!

Oscar de la Renta voi tehdä mitä vaan ja vaatteet näytää hyvältä. Miettikää nyt tätä Zooey Deschanelin asua: ballerinahame ja pikkuinen pusero :D

Kate Beckinsale näyttää tyrmäävältä Zuhair Muradin iltapuvussa.

Michelle Dockerylläkin oli vähän pönköttävä puku, tämän on tehnyt Oscar de la Rent. a
Tässä viime päivinä oon lueskellut kun ihmiset on kirjotellu omilla murteillaan, ja naureskellut että mun murre ei varmaan ihan hirveesti näy kirjotuksessa. Helsingissä yleensä vaan lyhennellään sanoja, ja se on varmaan ainoo asia joka näkyy kirjotuksessa. Sen lisäksi mä en puhu kauheen voimakasta slangia, en oikeestaan slangia ollenkaan, vaan mun puheeni on suht siistiä, ei nyt kuitenkaa kirjakielistä. Mä oon koko ikäni asunut Helsingissä, mutta en oo ikinä tykännyt siitä stadin slangista, jota täällä ainakain mun nuoruudessa lähiöissä puhu vaan ne, jotka halus olla jotenkin "kovia". Mä puhuin vaan tavallisesti. Vuosien varrella mulla on monta kaveria muuttanut Turkuun ja on sitä tullut Tampereellakin hengailtua. Koska muhun on aina tosi hyvin tarttunut murteet, mulle käy aina nin että rupean peilaamaan juttukaverin murretta. Siksi siis jos meen Turkuun niin kuulostan vähän Turkulaiselta ja kun meen Tampereelle kuulostaan Tamperelaiselta. Muutkin - jopa mulle viraat - murteet tarttuu. Et jos rupeen apinoimaan teijän puheita, niin se tulee ihan vahingossa, en tee sitä tahallaan.

Nyt kun mä katson tota tekstiä, niin en ihan hirveesti tosiaan huomaa eroa mun normiteksteihin. Näkeekö kukaan muu?

Huomenna meillä on sitten lähtö hakee pikkuista tassua. Jee! Luvassa blogihiljaisuus, eli palataan koirakuvien kanssa ensi keskiviikkona!

2 kommenttia:

  1. Oi, että tuo Cate Blanchettin puku on kerrassa upea <3 Läpikuultavan musta ja pitsi eivät koskaan kyllä petä! :)

    VastaaPoista