lauantai 11. tammikuuta 2014

Fiiliksissä!

Ensimmäinen häämessupäivä on nyt takana. Tapasin paljon mielettömiä ihmisiä ja tulevia asiakkaita, ja pääsin näkemään ensimmäistä kertaa omat puvut näytöslavalla. Päiväoli jotenkin ihan mieletön, ja meni tosi nopeasti ohi. Jotenkin on vaikea uskoa, että enää 7 tuntia on jäljellä! (Ja kun pääsen kotiin, niin Pete on palannut kotiin. )

Päivän kohokohta oli muotinäytös. Nin jo eilen kenraaliharjoituksen, ja se jo tuntui jotenkin epätodelliselta. Tänään menimme katsomaan ensimmäistä näytöstä, ja koska äiti oli innoissaan mukana, varasi hän meille ensimmäisestä rivistä paikat. Olin siellä kamera koko ajan valmiudessa.
Ensimmäiseksi näytäksessä oli Suomen Pukuvuokraamo, jonka jälkeen tuli Kaunis Morsian. Kauniin morsiamen sisääntulon alkaessa rupesi pala nousemaan kurkkuun ja silmiä hiukan kirvelemään.
Kun näytölle syttyi Tuhkimotarinan logo, meinasin ruveta itkemään. Onneksi pystyin nielemään sen ja ehdin ihastelemaan lavalla pyörähteleviä malleja ja pukuja.

Ensimmäisenä lavalle asteli kaunis Satu edellisen postauksen puvussa. Dionne-puku istui kuin hanska, ja näytti upealta. Toisena esiin asteli ihana Eveliina, joka kantoi yllään Mariaa ja viimeisenä Darina, jolla niin ikään ihan uusi puku, Dahlia. Lisää kuvia näytöksestä voi käydä katsomassa liikkeeni blogista.

Messut on vielä huomenna, tule kiskomaan hihasta jos saavut paikalle!1 kommentti:

  1. Vau, todella upeita pukuja :) Onnittelut upeasta lopputuloksesta!

    VastaaPoista